ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η beauty παλέτα του Valentino είχε ένταση και '80s διάθεση


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2023

Η beauty παλέτα του Valentino είχε ένταση και '80s διάθεση
Instagram/@valentinobeauty
To show υψηλής ραπτικής του Valentino είναι ένα αφιέρωμα στη χαρά, την τόλμη και την ελευθερία που είχαν τα clubs στη δεκαετία των '80s και αυτό απεικονίζεται υπέροχα τόσο στις δημιουργίες όσο και στα beauty looks

Ο creative director του οίκου μόδας Valentino, Pierpaolo Piccioli, μας ταξίδεψε στην ξεγνοιασιά των ατελείωτων parties μέσα από τη νέα SS ‘23 couture συλλογή του με όνομα «Le Club Couture». Το show πραγματοποιήθηκε κάτω από την Pont Alexandre III στο Παρίσι, στο underground Bridge Club και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Ο Pierpaolo Piccioli δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η ιδέα του club ως μέρος, όπου όλες σου οι φαντασιώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ένα μέρος όπου οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται μόνο να είναι όποιοι θέλουν, αλλά οι φαντασιώσεις τους μπορούν να τους μεταμορφώσουν σε οποιονδήποτε επιθυμούν. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πολύ σύγχρονο. Είναι η στιγμή, όπου αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να νοιώσουν ελεύθεροι, να εκφραστούν. Η Υψηλή Ραπτική είναι πολιτισμός βασισμένος στη μόδα».

Jenny.Gr
Instagram/@valentinobeauty

Το μακιγιάζ είχε ένταση στα μάτια και το επιμελήθηκε η διάσημη makeup artist, Pat McGrath. Τα disco vibes ήταν εμφανή και συμπλήρωναν μοναδικά τις εκκεντρικές και fan δημιουργίες. Φούξια ρουζ, bold eyeliner, μαύρα χείλη όλα συνοδευμένα από μια «διάφανη» επιδερμίδα.

Όσον αφορά στα μαλλιά που είδαμε στο catwalk, ακολούθησαν μια πιο minimal προσέγγιση και έιχαν την υπογραφή του hair artist Guido Palau.Τα χτενίσματα είχαν φυσικές υφές και κράτησαν χαμηλούς τόνους για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η disco διάθεση της συλλογής.

Jenny.Gr
Instagram/@valentinobeauty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.