ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

O Fendi αποθέωσε το clean beauty: Διάφανη επιδερμίδα, γυαλάδες στα μάτια και nude χείλη


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2023

O Fendi αποθέωσε το clean beauty: Διάφανη επιδερμίδα, γυαλάδες στα μάτια και nude χείλη
Instagram/@voguefrance
Ο Fendi απογείωσε τον μινιμαλισμό με τον καλύτερο τρόπο

Oι couture συλλογές συνεχίζονται να παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και σειρά είχε ο Fendi, ο οποίος ξεχώρισε με τα πολυτελή υλικά, τις έντονες λάμψεις στις δημιουργίες αλλά και τα ανατρεπτικά σχέδια.

Ο artistic director του Fendi, Kim Jones, θέλησε να αναδείξει τον μινιμαλισμό και την απλότητα. «Αυτή τη σεζόν, ήθελα να επικεντρωθώ στις τεχνικές και την κατασκευή της couture, με την ελαφρότητα, τη ρευστότητα και τη διάθεση του σήμερα», αναφέρει ο σχεδιαστής στο σημείωμα του οίκου που συνοδεύει τη συλλογή.

Jenny.Gr
Instagram/@voguefrance

Τη φιλοσοφία του μινιμαλισμού ακολουθεί τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά των μοντέλων. Με λίγα λόγια: η απλότητα στα καλύτερά της. «Δημιουργήσαμε απλά και καθαρά», δήλωσε ο makeup artist Peter Philips. «O Kim έστειλε φωτογραφίες πριν από τις συναντήσεις μας και ήταν σαφές ότι η απαλή χρωματική παλέτα δεν θα ωφελούνταν από ένα τολμηρό μακιγιάζ».

Jenny.Gr
Instagram/@voguefrance

Το αποτέλεσμα ήταν ένα πιο καθαρό, πιο κλασικό, σχεδόν διάφανο μακιγιάζ. Το βλέμμα είχε υπέροχες λευκές γυαλάδες, κάνοντας τα μάτια να έχουν κάτι από άλλο πλανήτη. Το μακιγιάζ σε συνδυασμό με τα εκκεντρικά ασημί κοσμήματα δημιούργησαν ονειρεμένα looks που έκλεψαν την παράσταση. Όσον αφορά στα χείλη ήταν nude και είχαν μια διακριτική glossy πινελιά, που ολοκλήρωνε μοναδικά τη soft εικόνα.

Jenny.Gr
Instagram/@voguefrance

Αν κάτι κρατάμε από τα beauty looks του Fendi είναι η φυσική θηλυκότητά και η αέρινη διάθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.