ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chanel SS 2023 Couture: Αυτό είναι το πιο απλό και ρομαντικό χτένισμα που θα κυριαρχήσει την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2023

Chanel SS 2023 Couture: 	Αυτό είναι το πιο απλό και ρομαντικό χτένισμα που θα κυριαρχήσει την άνοιξη
Images Xavier Veilhan, Ola Rinda
Οι χαλαρές μπούκλες και τα μοναδικά beauty looks έκλεψαν τις εντυπώσεις στο SS 2023 Chanel couture show

To show υψηλής ραπτικής της Chanel στο Grand Palais Ephémère για την άνοιξη/καλοκαίρι τα είχε όλα: ένα εκκεντρικό σκηνικό με τεράστια στριφογυριστά άλογα και ελέφαντες, μοναδικές δημιουργίες, φιόγκους, καπέλα αλλά και υπέροχα beauty looks που μας δείχνουν όλες τις hot τάσεις της νέας σεζόν. Εμείς τι κρατάμε;

Τα wavy hair looks θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας όλη την άνοιξη. Το catwalk «πλημμύρισε» λοιπόν με τα μοντέλα να έχουν απαλούς κυματισμούς και να μας προδιαθέτουν για τη μεγαλύτερη τάση που πλησιάζει με την υπογραφή της Chanel. Πρόκειται για ένα φίνο αποτέλεσμα που δείχνει τα μαλλιά γεμάτα κίνηση, ζωντάνια και «ενέργεια».

Jenny.Gr
Images Xavier Veilhan, Ola Rinda

Ενώ ο οίκος μόδας είναι γνωστός για την αγάπη του στους φιόγκους στα μαλλιά, αυτή τη φορά υπήρχαν λίγα αξεσουάρ μαλλιών. Τα αντικατέστησαν αυστηρές χωρίστρες αλλά και χαλαρές μπούκλες με έναν πιο αέρινο χαρακτήρα.

Jenny.Gr
Images Xavier Veilhan, Ola Rinda

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε ένα χτένισμα που έρχεται κατευθείαν από το catwalk ακολουθήστε τα παρακάτω απλά steps: Για υπέροχες μπούκλες με ψαλίδι, τυλίξτε τα μαλλιά αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες και τη ρίζα. Όταν τα ξετυλίξετε, αφήστε τα λίγο να κρυώσουν και τραβήξτε τα ελαφρά προς τα κάτω. Με αυτή την τεχνική δημιουργείτε ένα λιγότερο στιλιζαρισμένο look με έμπνευση από τη Γαλλιά.

Jenny.Gr
Images Xavier Veilhan, Ola Rinda

Δείτε στην παρακάτω gallery τα looks που μας άρεσαν περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.