ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτές είναι οι top πούδρες που συνδυάζουν κάλυψη και ματ φινίρισμα


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2023

Αυτές είναι οι top πούδρες που συνδυάζουν κάλυψη και ματ φινίρισμα
Instagram/@ heidijones___
Η πούδρα είναι ένα προϊόν ανάλαφρο που θα εξαφανίσει τις ανεπιθύμητες γυαλάδες, ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει υπέροχη όψη

Η πούδρα όμως είναι το beauty item που θα κάνει κάθε σας beauty look αψεγάδιαστο και να διαρκεί για ώρες. Άλλωστε, όσο ο καιρός γίνεται πιο θερμός, το να μείνει σταθερό το μακιγιάζ γίνεται ενα challenge, ειδικά για τις λιπαρές επιδερμίδες και οι experts δεν είναι τυχαίο που δεν αποχωρίζονται την πούδρα.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πούδρες σκόνη ή compact που προσφέρουν κάλυψη και μπορούν να ολοκληρώνουν με επιτυχία το μακιγιάζ. Επιλέξτε την κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας και να βρείτε την σωστή απόχρωση που θα χαρίσει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

Jenny.Gr

Ένα makeup trick που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τέλεια πούδρα: με ένα πινέλο πάρτε λίγο προϊόν και τινάξτε το στον αέρα. Αν δείτε πως η πούδρα πέφτει γρήγορα στο πάτωμα, τότε διαθέτει βαριά σύνθεση, ενώ όταν δημιουργεί ένα συννεφάκι σκόνης, πέφτοντας πολύ αργά, σημαίνει πως είναι ελαφριά ιδανική για σετάρισμα.

Ακόμη, η πούδρα σκόνης είναι καλύτερη για ώριμα δέρματα ή για γυναίκες που έχουν έντονες ρυτίδες στα μάτια. Aπό την άλλη, η compact πούδρα επειδή είναι πιο σκληρή, τονίζει πολύ περισσότερο τέτοιου είδους ατέλειες σε ένα πρόσωπο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες loose powders της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.