ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να διαλέξεις το σωστό χρώμα ρουζ για την επιδερμίδα σου


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2023

Πώς να διαλέξεις το σωστό χρώμα ρουζ για την επιδερμίδα σου
Instagram/@bizceizleyin
Η άνοιξη και το δροσερό makeup look πάνε μαζί

Το ρουζ μπορεί να ανανεώσει το μακιγιάζ στη στιγμή και είναι το αγαπημένο beauty item των makeup artists. Το σωστό χρώμα μπορεί να χαρίσει σε όλο το πρόσωπο μια υγιή λάμψη, να ζεστάνει τον τόνο του δέρματός και να σε κάνει να δείχνεις φρέσκια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το να βρεις το κατάλληλο ρουζ μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά εμείς σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις. Ο τόνος της επιδερμίδας παίζει τεράστιο ρόλο στην επιλογή και αυτός θα σε οδηγήσει και στην πιο σωστή αγορά.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι αν έχεις χρυσές ή κίτρινες αποχρώσεις στη βάση σου τότε επέλεξε ρουζ σε κοκκινωπές, πορτοκαλί ή ροζ αποχρώσεις που ενισχύουν τη φωτεινότητα και μειώνουν την ωχρότητα. Για ροζ βάση καλό θα ήταν να επιλέξεις φωτεινές ροζ αποχρώσεις για φυσικό αποτέλεσμα ή ροδακινί και απαλές ανοιχτόχρωμες καφέ αποχρώσεις για να μειώσετε την ερυθρότητα που τυχόν προκαλεί οπτικά η βάση σας.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το απλώσεις;

Για ρουζ με κρεμώδη υφή τα δάχτυλά σας θα λειτουργήσουν καλύτερα. Τα πινέλα με τις μαλακές, κοντές τρίχες είναι κατάλληλα για τα ρουζ σε μορφή σκόνης. Το ρουζ είναι μόνο για τα μάγουλα ενώ το bronzer μπορεί να μπει σε όλο το πρόσωπο. Επίσης, το bronzer εναλλακτικά μπορεί να μπει σε μικρή ποσότητα για λάμψη στη μύτη, στο πηγούνι και στο μέτωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.