ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Powder puffs: Μάθε πώς να τα χρησιμοποιήσεις για ένα τέλειο μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2023

Powder puffs: Μάθε πώς να τα χρησιμοποιήσεις για ένα τέλειο μακιγιάζ
Για ακόμη μια φορά το TikTok έφερε ένα νέο makeup trend

Ο λόγος για τα powder puffs που τελευταία έχει αυξηθεί η δημοτικότητά τους, αν και υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στο μακιγιάζ. Η Nikki La Rose, επαγγελματίας makeup artist με έδρα το Los Angeles, αναφέρει στο Byrdie ότι χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα «σφουγγαράκια» για να χαρίσουν ομοιομορφία και να απλωθεί η πούδρα καλύτερα.

«Όταν εφαρμόζουμε την πούδρα με πινέλο, δεν είναι λίγες οι φορές που η όψη της επιδερμίδας γίνεται πιο βαριά.» Τα powder puffs δίνουν ένα πιο απαλό και άνετο αποτέλεσμα - ειδικά γύρω και κάτω από από τα μάτια.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα powder puffs για ένα άψογο φινίρισμα;

To πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσεις μια καλή βάση. Εφαρμόζεις τα skincare προϊόντα, το primer, το foundation, το concealer, το bronzer και το ρουζ και στο τέλος κλειδώνεις το μακιγιάζ σου με την πούδρα. Χρησιμοποιείς τα powder puffs με απαλές κινήσεις και τοποθετώντας τα στην πούδρα. Κάνεις ταμποναριστές κινήσεις ώστε το δέρμα να απορροφά καλύτερα το προϊόν.

Όσον αφορά την ποσότητα της πούδρας που θα εφαρμόσεις, οι makeup experts αναφέρουν ότι αυτό εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις πολύ λιπαρό δέρμα, άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα πούδρας για να καταπολεμήσεις τη λιπαρότητα και την ενοχλητική γυαλάδα. Αν έχεις όμως ξηρό δέρμα, χρησιμοποίησε με φειδώ την πούδρα.

@mari.bajari When setting your under eyes with a powder puff try this tip! 🤍 #makeup #beauty #powderpuff #makeuptips ♬ Sure Thing (sped up) - Miguel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.