ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Color corrector: Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει και απέκτησε την τέλεια βάση


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2023

Color corrector: Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει και απέκτησε την τέλεια βάση
Instagram/@bizceizleyin
To μυστικό για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ

Υπάρχουν και οι μέρες που το concealer ή το foundation δεν μπορούν να καλύψουν τις κοκκινίλες ή τους μαύρους κύκλους. Υπάρχουν όμως τα μαγικά color correctors που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση χωρίς «ατέλειες». Οι makeup artists προτείνουν τα color correctors και όχι να επιμένεις να καλύψεις εκείνο το ενοχλητικό σπυράκι με πολλές στρώσεις concealer καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να δείχνει ακόμη πιο έντονο. Με λίγα λόγια το πρόβλημα επιδεινώνεται και θέλεις πιο δραστική λύση.

Το color corrector λοιπόν είναι ένα προϊόν κλειδί που κάθε γυναίκα χρειάζεται για το μακιγιάζ της - καλύπτει όλες τις ατέλειες, τις ανομοιομορφίες και τις δυσχρωμίες όπως τους μαύρους κύκλους, τα σπυράκια και τις κοκκινίλες. Κάνει την επιδερμίδα αψεγάδιαστη και λεία. Κάθε βασικό χρώμα ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα ανάλογα με το τόνο που διαθέτει. Αν θέλεις και εσύ να επενδύσεις σε ένα corrector ή δε γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα τότε μάθε ποιο χρώμα ταιριάζει σε ποιο τύπο.

Κίτρινο corrector
Εξουδετερώνει τις μπλε χρώματος δερματικές ατέλειες, όπως τις μπλε φλέβες, τους μαύρους κύκλους, και τους μετεγχειρητικούς μώλωπες.

NYX High Definition Studio Photogenic

Jenny.Gr

Πορτοκαλί corrector
Καλύπτει τις σκούρες κηλίδες από τον ήλιο, τις φακίδες, και τις καφέ ουλές.

Kiko Milano Skin Tone Concealer - 12 Orange

Jenny.Gr

Πράσινο corrector
Εξουδετερώνει τα έντονα σημάδια και τις ουλές που προκαλούνται από την ακμή.

Sephora Collection Color Corrector

Jenny.Gr

Μωβ corrector
Εξισορροπεί τον κιτρινωπό τόνο. Κάνει ορατά πιο φωτεινή τη θαμπή επιδερμίδα με κουρασμένη όψη και της δίνει ζωηράδα.

Golden Rose Corrector Crayon

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.