ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 παλέτες σκιών για super λαμπερό βλέμμα όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2023

5 παλέτες σκιών για super λαμπερό βλέμμα όλο το καλοκαίρι
Instagram/@ Violette
Αν θέλεις λαμπερό βλέμμα και το καλοκαίρι, οι παρακάτω παλέτες πρέπει να μπουν στη λίστα σου

Ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα στα καθημερινά makeup looks σου. Κάθε καλοκαίρι η γκαρνταρόμπα σου γεμίζει με χρώμα και τα πιο σκούρα ρούχα μπαίνουν στην άκρη για λίγους μήνες. Αυτό ισχύει και στο νεσεσέρ σου! Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι ανανέωσε τις παλέτες σου με λαμπερές και ζωηρές αποχρώσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το μακιγιάζ είναι δημιουργία και παιχνίδι χρωμάτων και πάντα αποτελεί την τέλεια αφορμή για να παίξεις με τα χρώματα στις σκιές κάνοντας είτε summer smokey eye είτε υπέροχες γραμμές eyeliner, ό,τι επιλέξεις μην ξεχάσεις ότι ακόμη και η υπερβολή επιτρέπεται αρκεί να κρατήσεις ήπιους τόνους στο υπόλοιπο μακιγιάζ.Τώρα που ετοιμάζεσαι για διακοπές και ίσως αναζητάς κάτι διαφορετικό στην εμφανισή σου, μπορείς να επιλέξεις μια έντονη σκιά που θα τονίσει το βλέμμα σου και θα το κάνει ακαταμάχητο!

Προσωπικά, παλαιότερα είχα κάποιους ενδιασμούς για τις έντονες αποχρώσεις στα μάτια αλλά πλέον θεωρώ ότι αναβαθμίζει το μακιγιάζ και το κάνει πιο "πολυτελές".

Βρες παρακάτω τις ωραιότερες παλέτες σκιών και αφέσου στο υπέροχο παιχνίδι του μακιγιάζ:

1. MAC CONNECT IN COLOUR EYE SHADOW PALETTE: ROSE LENS - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το φρέσκο μπουκέτο απαλών ροζ, μπεζ και καφέ αποχρώσεων ξεχωρίζει για την ανάλαφρη, μεταξένια λεία υφή των σκιών που περιέχει, η οποία συμπληρώνεται από ματ, ιριδίζοντα, γκλίτερ και μεταλλικά αποτελέσματα.

2. DIOR DIOR BACKSTAGE AMBER NEUTRALS PALETTE - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η Dior Backstage Amber Neutrals Eye Palette είναι ο μυστικός σύμμαχος των makeup artist του Dior για να δημιουργήσουν μια ποικιλία επαγγελματικών αποτελεσμάτων στα μάτια, από τα πιο φυσικά έως τα πιο έντονα. Εμπνευσμένη από την ενέργεια των παρασκηνίων των επιδείξεων μόδας και τις ουσιαστικές ανάγκες των makeup artist, η Dior Backstage Amber Neutral Eye Palette περιλαμβάνει αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος σε ρυθμιζόμενες ματ και ιριδίζουσες υφές για τέλεια μάτια.

3. NYX PROFESSIONAL MAKEUP MATCHY-MATCHY MONOCHROMATIC COLOR PALETTE - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Περιλαμβάνει έξι σκιές ματιών, ένα ρουζ και ένα illuminator με μεταξένια-απαλή υφή. Κάθε μία από τις πέντε επιλεγμένες συλλογές μας διαθέτει μία εκπληκτική οικογένεια αποχρώσεων καθώς και ποικιλία φινιρισμάτων. Αυτές οι κομψές παλέτες φέρνουν την λατρεμένη μονοχρωματική τάση στο μακιγιάζ σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε trendy σετ αποχρώσεων για να δημιουργήσετε το δικό σας μονοτονικό full-face look.

4. MAYBELLINE THE CITY MINI PALLETTE - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Δημιούργησε μοναδικά καλοκαιρινά μακιγιάζ με λάμψεις και χρώμα. Στο επίκεντρο είναι το βλέμμα και μπορείς εύκολα να δώσεις φως στο πρόσωπό σου με τις ζωηρές αποχρώσεις της παλέτας. Ιδανική και για τις αποδράσεις σου!

5.Tarte Παλέτα Σκιών Amazonian Clay Tartelette Juicy - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η κλασσική λατρεμένη παλέτα σκιών της tarte τώρα έγινε ακόμα πιο ζουμερή με σούπερ μέγεθος και 20 αποχρώσεις tartelette juicy! Ρομαντικές ουδέτερες, ροζ και δαμασκηνί αποχρώσεις. Η σκιά δεν σπάει ούτε ξεθωριάζει ακόμα και σε λιπαρά δέρματα. Mε λίγα λόγια η τέλεια επιλογή για τα καλοκαιρινά makeup looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.