ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Baby Blue: Το χρώμα σκιάς που είναι ό,τι πιο hot αυτήν τη στιγμή


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

Baby Blue: Το χρώμα σκιάς που είναι ό,τι πιο hot αυτήν τη στιγμή
Η πιο ιδιαίτερη σκιά έρχεται για να μας χαρίσει μοναδικά makeup looks, εμπνευσμένα από τα 60s και τα 70s

H νέα σεζόν είναι εδώ και αυτή είναι η σωστή περίοδος για να ανανεώσουμε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά. Οι φετινές τάσεις στo μακιγιάζ θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά τα πιο τολμηρά χρώματα θα έχουν την τιμητική τους. Από το φυσικό μακιγιάζ, μέχρι τις electric σκιές και τα καφέ χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Μια απόχρωση που ήρθε όμως για να μας εκπλήξει είναι η σκιά baby blue που χαρίζει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Μπορείς να δημιουργήσεις smokey eyes ή να τονίσεις το μάτι εσωτερικά με λευκό μολύβι και τα συνδυάσεις με nude χείλη.

Φέτος λοιπόν οι baby blue αποχρώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα must στην ομορφιά .Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Από τις σταρένιες επιδερμίδες μέχρι όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή. Ακόμη, για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επένδυσε σε ένα τέτοιο χρώμα που περιέχει shimmer χαρίζοντας στο βλέμμα σου με μια υπέροχη λάμψη. Για να δώσεις φρεσκάδα στο αποτέλεσμα βάλε ελάχιστο blush, σε απαλή ροζ απόχρωση, στα ζυγωματικά σου και για να ολοκληρώσεις το look χρησιμοποίησε ένα nude κραγιόν με λίγο gloss για τα χείλη

DIOR, Diorshow 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette

Jenny.Gr

PAT MCGRATH LABS ,Celestial Divinity Eyeshadow Palette

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.