ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 mascara για ακαταμάχητο βλέμμα στο λεπτό (μία δοκιμή θα σε πείσει)


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2023

6 mascara για ακαταμάχητο βλέμμα στο λεπτό (μία δοκιμή θα σε πείσει)
Instagram/@ fabienne.bethmann
Θέλεις έντονο βλέμμα; Σου έχουμε τις καλύτερες mascara της αγοράς για να ανανεώσεις το νεσεσέρ του φθινοπώρου

Θέλεις πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για να βάλεις extensions; Μία mascara για όγκο μπορεί να σας δώσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς καμία προσπάθεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μία από τις προτάσεις μας και να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, και να είσαι σίγουρη ότι το βλέμμα σου θα σαγηνεύσει τους γύρω σου και αυτό το φθινόπωρο.

Για τέλεια εφαρμογή αντί να απλώσεις την mascara σε όλο το μήκος της τρίχας, επίμεινε με το βουρτσάκι στην βάση της βλεφαρίδας κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο. Mε αυτή τη μέθοδο θα γεμίσεις όλα τα κενά.

Πριν βάψεις τις βλεφαρίδες σου, τις πουδράρεις με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δουλέψεις καλύτερα τη mascara και να διακρίνεις ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.

Απέκτησε λοιπόν το πιο sexy βλέμμα με τις παρακάτω mascara:

Kiko Milano Beauty Roar Volumizing & Curling Effects Mascara -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Το βλέμμα φαίνεται πιο εντυπωσιακό και έντονο από ποτέ χάρη στις καμπυλωτές, χτενισμένες βλεφαρίδες που ενισχύονται από την εξαιρετική δράση όγκου του προϊόντος.

Sisley So Curl Deep Black - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Άμεση καμπύλη και όγκος.Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο μακριές,πιο γεμάτες και πιο όμορφες μέρα με την ημέρα. Το So Curl Mascara γυρίζει,πυκνώνει και βάφει στιγμιαία τις βλεφαρίδες.Η ολοκληρωμένη σύνθεσή της συνδυάζει τρεις δράσεις: - οι βλεφαρίδες είναι πιο γεμάτες και μακριές σε 4 εβδομάδες χάρη τα Πεπτίδια πλούσια σε βιατμίνες και την Αργινίνη.

Lancôme Lash Idôle Mascara Black - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Άμεσο αποτέλεμα ανόρθωσης στις βλεφαρίδες, μήκος και όγκος χωρίς κόμπους.

Shiseido Imperiallash Mascara Ink 01 Sumi Black - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η μάσκαρα ImperialLash MascaraInk στην απόχρωση 01 Sumi Black χαρίζει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σας ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Απολαύστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε μια μάσκαρα που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να μουτζουρώνει.

ESTÉE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME LASH MULTIPLYING VOLUME MASCARA -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Οι βλεφαρίδες μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται, να μεγεθύνονται στο μέγιστο. Εξαιρετικά πλούσιος όγκος, δημιουργεί εντύπωση επιπλέον βλεφαρίδων. Τα μάτια φωτίζονται, μεγαλώνουν είναι πιο αισθησιακά.

MAYBELLINE THE FALSIES LASH LIFT MASCARA - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Εφέ lifting βλεφαρίδων με μόνο μία μάσκαρα; Η Falsies Lash Lift σας χαρίζει πλούσιο όγκο και μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη στη στιγμή! Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι, σε συνδυασμό με την ενισχυμένη με ίνες σύνθεση, ανασηκώνουν τις βλεφαρίδες σας από τη ρίζα ως τις άκρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.