ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Τζένιφερ Λόπεζ πρόσθεσε το δικό της pumkin spice twist στο latte makeup


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Νοεμβρίου 2023

H Τζένιφερ Λόπεζ πρόσθεσε το δικό της pumkin spice twist στο latte makeup
IG @jlo
H Τζένιφερ Λόπεζ αναμφίβολα γνωρίζει πώς να αποθεώνει ένα μακιγιάζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η εποχή είναι κατεξοχήν η εποχή των μπαχαρικών και της κολοκύθας. Δύο υλικά που συνήθως συναντάμε στην κουζίνα μας, αλλά ειδικά φέτος επηρεάζουν τόσο την παραγγελία του καφέ μας, όσο τις ντουλάπες μας, τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας, τα νύχια μας αλλά και το μακιγιάζ.

Επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα φρέσκο update της τάσης του latte makeup – φαντάσου μουντά πορτοκαλί χρώματα, αλλά και αποχρώσεις της ώχρας – όπως ακριβώς μας έδειξε η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία με τον δικό της μοναδικό τρόπο αναβαθμίζει το μακιγιάζ χαρίζοντάς του μια νέα λαμπερή (φυσικά!) διάσταση.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο @jlobeauty στο Instagram, η JLo περιέγραψε τους ακολούθους της πώς να επιτύχουν το ζεστό λουκ ακριβώς στο ζενίθ αυτής της εποχής. Αν και μοιράζεται ομοιότητες με την τάση του μακιγιάζ latte – που αφορά στους πλούσιους, βελούδινους καφέ και τους σοκολατένιους τόνους στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα – η βασική διαφορά είναι η συμπερίληψη κάποιων πιο ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων.

Για αυτό, η JLo στράφηκε σε πορτοκαλί και ώχρα σκιές ματιών, εφαρμόζοντας την πρώτη στην πτυχή των κόγχών της σε σχήμα C και προσθέτοντας τη δεύτερη στα βλέφαρά της. Αν και οι αποχρώσεις μπορεί να είναι λίγο πιο τολμηρές από τις safe καφέ, στην πραγματικότητα είναι απόλυτα φορέσιμες, προσφέροντας ζεστασιά και ένα λαμπερό χρώμα σε όλους τους τόνους δέρματος χωρίς το έντονο δραματικό εφέ του καφέ.

Jenny.Gr
IG @jlo

Σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπό της, η JLo εφάρμοσε ένα υγρό ροδακινί highlighter στα ζυγωματικά της και στη γέφυρα της μύτης της. Για να αποθεώσει το απόλυτο μπρονζέ, πρόσθεσε ένα shimmer σε τόνους βερίκοκου είναι ένας διακριτικός τρόπος για να ενισχύσει με το απαραίτητο χρώμα το πρόσωπο. Για να τελειώσει περιέγραψε τα χείλη της χρησιμοποιώντας μια μολύβι χειλιών σε μια άλλη spicy απόχρωση , αυτή της κανέλας, διαμορφώνοντας το περίγραμμα με άριστη ευκρίνεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.