ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 εναλλακτικοί τρόποι χρήσης του ρουζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Δεκεμβρίου 2023

3 εναλλακτικοί τρόποι χρήσης του ρουζ
IG @haileybieber
Αυτοί οι τρόποι αποδεικνύουν πόσο απαραίτητο είναι ένα καλό ρουζ στο νεσεσέρ σου

Το ρουζ φαίνεται σαν ένα αρκετά απλό προϊόν ομορφιάς. Εφαρμόζεται στα μήλα του προσώπου, αλλά η χρήση του δεν είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή. Ενώ αυτή η κλασική εφαρμογή σίγουρα λειτουργεί άψογα, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι χρήσης του ρουζ που μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή σου. Ανακάλυψέ τους!

Μονόχρωμο Strawberry makeup

Η τάση του Strawberry μακιγιάζ έχει να κάνει με το να «αγκαλιάζεις» μια γλυκιά, ροζ-κόκκινη απόχρωση και να την χρησιμοποιείς σε όλο σου το μακιγιάζ. Επομένως, διάλεξε το αγαπημένο ρουζ και εφάρμοσέ το τόσο στα μήλα σου όσο και στα μάτια ή τα χείλη σου.

Blush Contouring

Ένας τρόπος για να δώσεις στα ζυγωματικά σου μια διακριτική σμιλεμένη και lifted εμφάνιση είναι να εστιάσεις την εφαρμογή του ρουζ στο εξωτερικό και πάνω μέρος των μάγουλων με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.

Jenny.Gr
IG @haileybieber

Ως καλυπτικό concealer

Η εφαρμογή ρουζ στα κάτω μάτια δεν έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας φυσικά ροδαλής όψης. Αυτή η μέθοδος έχει ως στόχο να καμουφλάρει ατέλειες κάτω από τα μάτια, όπως παραδείγματος χάρει να εξουδερτερώσει χρωματικά τους μαύρους κύκλους και να δημιουργήσει ένα εφέ πιο ξεκούραστου βλέμματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.