ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Over 40: Το προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από το makeup bag σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιανουαρίου 2024

Over 40: Το προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από το makeup bag σου
IG @stormibree
Αυτό το προϊόν μακιγιάζ χαρίζει ζεστασιά και ζωντάνια στην επιδερμίδα

Ενώ το ρουζ μπορεί να δώσει ένα φρέσκο χρώμα στην επιδερμίδα, το bronzer μπορεί να της χαρίσει μια κολακευτική λάμψη, όπως αυτή που προσφέρει το άγγιμα του ήλιου. Το bronzer είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που προσθέτει διάσταση και ζεστασιά στο δέρμα, επομένως η χρήση του γίνεται όλο και πιο απαραίτητη όσο μεγαλώνουμε.

Αυτό συμβαίνει επειδή με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά αλλά και η επιδερμίδα χάνουν την χρωματική τους ένταση και η μεταξύ τους αντίθεση μειώνεται σημαντικά. Γιατί να προτιμήσουμε το bronzer και όχι το ρουζ σε αυτή την περίπτωση; Οι ροζ τόνοι του ρουζ μπορεί να είναι πιο έντονοι στο ώριμο δέρμα, ενώ αντίθετα οι καφέ τόνοι του bronzer απλώς αποκαθιστούν αυτό που έχει αφαιρέσει η φύση.

Ποιο χρώμα bronzer είναι κατάλληλο για εσένα

Επίλεξε μια απόχρωση που ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον χρωματικό τόνο του δέρματός σου, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ φυσικό.

Jenny.Gr
IG @stormibree

Πού να εφαρμόσεις το bronzer

Επειδή το bronzer στοχεύει να προσομοιάζει το φως του ήλιου που αγκαλιάζει το πρόσωπο, τα σημεία που πρέπεινα το εφαρμόσεις είναι το μέτωπο, η γέφυρα της μύτης, τα ζυγωματικά, το πηγούνι και η περιοχή ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.