ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

6 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου
IG @haileybieber
Η καλύτερη απόχρωση ρουζ είναι αυτή που αναμειγνύεται υπέροχα με τον χρωματικό τόνο του δέρματός σου

Το ρουζ είναι συχνά ο πρωταγωνιστής σε ένα μακιγιάζ. Επομένως, η σωστή απόχρωση παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να χαρίσει πιο φρέσκια εμφάνιση στην επιδερμίδα ή να λειτουργήσει εντελώς αντίθετα.

Σίγουρα, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες στην ομορφιά, αλλά κάνοντας στρατηγικές επιλογές στο μακιγιάζ και τα προϊόντα που εφαρμόζουμε, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το παιχνίδι.

Πώς να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση ρουζ

Παρατήρησε τον τόνο του δέρματός σου

Με τον ίδιο τρόπο που λαμβάνεις υπόψη την απόχρωση και την τονικότητα της επιδερμίδας σου όταν επιλέγεις foundation, είναι σημαντικό να πράττεις το ίδιο όταν επιλέγεις το σωστό ρουζ.

Αν η επιδερμίδα σου κυμαίνεται στους πιο ανοιχτόχρωμους τόνους, προτίμησε χρώματα όπως το παστέλ ροζ. Οτιδήποτε πιο βαθύ και πλούσιο σε χρώμα είναι υπέροχο για πιο σκούρες επιδερμίδες και για μεσαίους τόνους δέρματος.

Jenny.Gr
IG @haileybieber

Ταίριαξέ το με το χρώμα των χειλιών σου

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα ή ένα no makeup makeup, ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να ταιριάζει η απόχρωση του ρουζ με την απόχρωση του κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται μια κομψή μονοχρωμία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.