ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χέιλι Μπίμπερ: Το Cream Blush Trick της για να χαρίζει χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό της


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Μαρτίου 2024

Χέιλι Μπίμπερ: Το Cream Blush Trick της για να χαρίζει χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό της
IG @haileybieber
Ένας εκπληκτικά εύκολος τρόπος εφαρμογής κρεμώδους ρουζ

Τα γενέθλια της Χέιλι Μπίμπερ μπορεί να είναι στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά ομολογουμένως φέρει μια άκρως ανοιξιάτικη αύρα. Αν και οι χειμερινές της beauty και fashion επιλογές είναι πάντα εξαιρετικές, υπάρχει κάτι «μαγικό» στον τρόπο που μεταμορφώνεται όταν η θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Χέιλι έδειξε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει το κρεμώδες ρουζ της αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τις θεωρίες των θαυμαστών της, όμως, εικάζεται ότι ταυτόχρονα θέλει να προετοιμάσει το κοινό της για κάτι πολύ «μεγαλύτερο».

Η Χέιλι ξεκινάει το βίντεο προβάλλοντας το signature στοιχείο της που δεν είναι άλλο από την περιποίηση δέρματος. Αν και δεν διευκρίνησε τι ακριβώς εφαρμόζει αρχικά στην επιδερμίδα της, αμέσως μετά εφάρμοσε με ταμποναριστές κινήσεις στα μήλα του προσώπου της αλλά και τους κροτάφους ένα κρεμώδες ρουζ σε μια υπέροχη ροζ απόχρωση. Χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς φόρμουλα και στα χείλη της, χωρίς όμως να φαίνεται με ακρίβεια το προϊόν.

@haileybieber

quick little 1-2 💁‍♀️

♬ never be yours by kali uchis - Kali Uchis Fan Page ❦

Φημολογείται μάλιστα ότι μετά την μεγάλη επιτυχία του λανσαρίσματος των lip balms της, το αμέσως επόμενο καλλυντικό προϊόν που πρέπει να περμένουμε με την υπογραφή της είναι ένα κρεμώδες ρουζ. Χέιλι, τι ετοιμάζεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.