ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια: Οι αποχρώσεις που κολακεύουν το βλέμμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

30 Μαΐου 2024

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια: Οι αποχρώσεις που κολακεύουν το βλέμμα
IG @bellahadid
Οι αποχρώσεις σκιών που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την πράσινη απόχρωση των ματιών

Τα πράσινα μάτια «κρύβουν» μια σπάνια μαγεία και ομολογουμένως, είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Μάλιστα, με το σωστό μακιγιάζ και αποχρώσεις που κολακεύουν μπορούν να κάνουν το βλέμμα μιας γυναίκας με πράσινα μάτια απίστευτα καθηλωτικό.

Τα πιο κολακευτικά χρώματα για πράσινα μάτια

Jenny.Gr
IG @bellahadid

Το καφέ και όλα τα παράγωγα του δαμασκηνί είναι τα χρώματα που ενισχύουν την ένταση των πράσινων ματιών. Σε μια παλέτα αποχρώσεων που κυμαίνονται από κόκκινο-μοβ έως μελιτζανί, θα συναντήσουμε αναμφίβολα τους σωστούς τόνους. Ματ ή ιριδίζουσα σκιά, επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση ή τη διάθεσή μας. Επίσης, πιο τολμηρές αποχρώσεις όπως το λιλά, το μωβ ή το ροζ συνιστώνται ανεπιφύλακτα για τα πράσινα μάτια.

Jenny.Gr
Instagram/bellahadid

Το τέλειο smokey eye για τα πράσινα μάτια

Η τεχνική των smokey eyes κολακεύει ιδιαίτερα τα πράσινα μάτια και χαρίζει ένταση και δυναμική στο βλέμμα. Αυτό που χρειάζεται να δώσουμε προσοχή είναι να επιλέξουμε μια απόχρωση σκιάς πιο σκούρα από το πράσινο των ματιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.