ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lash Contouring: Πώς να επαναπροσδιορίσεις το σχήμα των ματιών σου με false lashes


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Ιουνίου 2024

Lash Contouring: Πώς να επαναπροσδιορίσεις το σχήμα των ματιών σου με false lashes
IG @realbarbarapalvin
Μετά το contouring για το πρόσωπο και τη μύτη, σειρά έχουν τα μάτια

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δημιουργήθηκαν με σκοπό να ενισχύουν τον όγκο και το μήκος των φυσικών βλεφαρίδων. Χαρίζουν την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα και ολοκληρώνουν εξαιρετικά ένα βραδινό μακιγιάζ. Το «μυστικό» της επιτυχίας του μακιγιάζ όταν επιλέγουμε να φορέσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες βρίσκεται στο σχέδιο που επιλέγουμε, καθώς και στην τεχνική που εφαρμόζουμε για να τις τοποθετούμε στη γραμμή των βλεφαρίδων, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό, αλλά συγχρόνως και ιδιαίτερα κολακευτικό για τα μάτια.

Η τεχνική του contouring στο μακιγιάζ, μας είναι πράγματι γνωστή για την σμίλευση του περιγράμματος, αλλά και των χαρακτηριστικών του προσώπου. Αξιοποιώντας τη λογική αυτής της τεχνικής, μπορούμε με τη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων να επαναπροδιορίσουμε το σχήμα των ματιών.

Πώς να τοποθετήσουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ανάλογα με το σχήμα του ματιού

Jenny.Gr
IG @realbarbarapalvin

Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσουμε τουφάκια βλεφαρίδων για να έχουμε καλύτερο έλεγχο και να δημιουργήσουμε πιο εύκολα το επιθυμητό σχήμα. Εναλλακτικά, αν έχουμε ένα σετ από κλασικές ψεύτικες βλεφαρίδες σε σχήμα βεντάλιας, μπορούμε να τις κόψουμε με ψαλίδι για να ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του ματιού μας. Στη συνέχεια, απλώνουμε την κόλλα στην εξωτερική άκρη και, χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια, τα τοποθετούμε στην επιθυμητή θέση. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσουμε ότι έχουν σταθεροποιηθεί, βουρτσίζουμε προς τα επάνω τις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους μια φυσική, πειθαρχημένη εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.