ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

8 βερνίκια για το επόμενο μανικιούρ


25 Μαρτίου 2016

c614889d651d1e7d0120430ed8b87f48.jpg

Αν είστε από αυτές που αγαπούν το μανικιούρ κι αλλάζουν συνέχεια το χρώμα στα νύχια τους τότε νομίζω ότι τα παρακάτω χρώματα που διάλεξα μόνο για εσάς θα σας ενθουσιάζουν. Από το μαύρο ως το nude, το φούξια ή το baby blue όλα τα χρώματα είναι στη διάθεσή σας για να διαλέξετε. 

Κι επειδή ο καιρός δεν μας βοηθάει για να επιλέξουμε έντονα και πιο ανοιξιάτικα χρώματα, προτείνω να δείτε το μανικιούρ σαν ένα τρόπο για να σας φτιάξει η διάθεση. Είτε τα φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι, είτε επισκεφθείτε ένα beauty saloon, διαλέξτε από όλα τα βερνίκια που έχετε στη διάθεσή σας όσα σας κεντρίσουν την προσοχή. Μετά περάστε τα ένα-ένα στα νύχια σας και καταλήξτε σε αυτό που θα σας ενθουσιάσει. Σίγουρα η δοκιμή θα σας πείσει για το πιο είναι το κατάλληλο. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα παρακάτω διαφορετικά χρώματα βερνικιών για να πάρετε έμπνευση!

[gallery-584728]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.