ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#DidYouKnow: Το ξέρετε ότι το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι από τη Γαλλία;


TSVIGKOU

2 Μαΐου 2018

sarah-cervantes-623705-unsplash.jpg
 
Στα μέσα της δεκαετίας του '70, στο μικρό προάστιο του Λος Άντζελες, ίσως τώρα είναι γνωστό λόγω των Kardashians, ανατέθηκε στον Pink από έναν σκηνοθέτη να βρει ένα manicure style που θα έσωζε τους ηθοποιούς της οθόνης από το να ξοδεύουν χρόνο για να δημιουργούν νύχια που ταιριάζουν στο κοστούμι τους. Εμπνευσμένος από την άμεση επίδραση ενός λευκού μολυβιού που εφαρμόζεται στα κάτω βλέφαρα και δίνει λάμψη στα μάτια, ο Pink υποψιαζόταν ότι η λύση ήταν να ακολουθηθεί η ίδια λογική και στα νύχια.
 "Ο διευθυντής σχολίασε ότι θα έπρεπε να πάρω ένα Όσκαρ που έσωσα τη βιομηχανία του κινηματογράφου από τόσο πολύ χρήματα", έχει πει ο Pink σε συνέντευξή του. 
 
Όσο για την ονομασία του ο λόγος είναι ξεκάθαρος εμπορικός, "έτσι θα πουλούσε καλύτερα" σκέφτηκαν εκείνη την εποχή και όντως πέτυχε. Είναι παράλογο, αλλά αληθές το γεγονός ότι ονομάζοντας κάτι γαλλικό, ανεξάρτητα από την προέλευσή του, ακούγεται αμέσως ενδιαφέρον και κάνει τα πράγματα να φαίνονται κομψά και πιο περίπλοκα, ειδικά για το αμερικανικό πλήθος. 
 
Αλήθεια εσείς είστε fan του γαλλικού μανικιούρ; Το θεωρείται διαχρονικό ή ξεπερασμένο;
 
[gallery-717091]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.