ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η τάση των 90s που δεν θέλουμε με τίποτα να επιστρέψει θα κάνει comeback φέτος τον χειμώνα


CHRYSAD

24 Σεπτεμβρίου 2018

00-story-scrunchies1.jpg

Τα 90s είναι πλέον παντού: από το μακιγιάζ μέχρι τα μαλλιά και από τα αξεσουάρ μέχρι τα ρούχα. Μετά το δυναμικό comeback των scrunchies και κάθε λογής αξεσουάρ που τιμούσαμε εκείνη τη δεκαετία, πλέον μπορούμε να πούμε πως μία ακόμα τάση επιστρέφει.

Αν πηγαίνατε λύκειο κατά τη διάρκεια των 90s, τότε σίγουρα θυμάστε πως πολλά κορίτσια –ίσως και εσείς οι ίδιες- είχαν βάψει τις δύο μπροστινές τούφες των μαλλιών τους ξανθές. Πολύ ξανθές, χρησιμοποιώντας πολύ οξυζενέ, με το αποτέλεσμα να έχει το εφέ «στέκας» και να μην είναι καθόλου κολακευτικό. Φωτογραφίες εκείνης της περιόδου έχουν είτε καεί, είτε παραμένουν κρυμμένες βαθιά σε ένα συρτάρι και καλά κάνουν, αφού πρόκειται για ένα trend που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε ποτέ.

Τα wet look χτενίσματα που θα κάνετε όλο τον φετινό χειμώνα

Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, γιατί μόλις είδαμε την συγκεκριμένη τάση να παίρνει ξανά σάρκα και οστά στα μαλλιά της Miranda Kerr. Ιδού οι αποδείξεις:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Η αλήθεια είναι πάντως πως στα μαλλιά της Miranda οι δύο ξανθές τούφες δεν δείχνουν τόσο άσχημες όσο εκείνες των 90s, αφού η απόχρωσή τους «δένει» αρμονικά με το χρώμα των μαλλιών της. Παρόλα αυτά, δεν είμαστε σίγουροι πως θα θέλαμε να δούμε αυτήν την τάση να επιστρέφει και ελπίζουμε να μείνει εκεί που ανήκει: στο παρελθόν.

Η ηθοποιός με τα πιο δημοφιλή μαλλιά στο pinterest θα σας πείσει να κόψετε καρέ