ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχετε λεπτά μαλλιά; Βρήκαμε το προϊόν που θα τους χαρίσει μοναδικό όγκο και υφή


CHRYSAD

2 Οκτωβρίου 2018

hautes.jpg

Αν έχετε και εσείς λεπτά μαλλιά, ξέρετε πως αυτό μπορεί να είναι ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα. Από τη μία, τα λεπτά μαλλιά στεγνώνουν πολύ γρήγορα, το styling δεν παίρνει έναν αιώνα, ενώ σπαταλάτε και πολύ μικρή ποσότητα προϊόντων για να τα φτιάξετε/περιποιηθείτε. Plus, συνήθως τα λεπτά μαλλιά είναι από μόνα τους πολύ απαλά και λαμπερά.

Από την άλλη όμως, υπάρχουν και τα αρνητικά της υπόθεσης, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την παντελή έλλειψη όγκου και φόρμας. Αν είστε σαν κι εμένα λοιπόν που έχω λεπτά μαλλιά και ζηλεύω αυτά που έχουν όγκο και κίνηση, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα σας αποκαλύψω το νέο σας αγαπημένο προϊόν.

Το OSiS+ Session Label Powder Cloud της Schwarzkopf Professional είχα την τύχη να το δοκιμάσω πριν από λίγες μέρες στο backstage του μεγαλύτερου fashion show Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, Hautes Grecians. Εκεί βρισκόταν ο hair expert Ηλίας Ζάρμπαλης με την ομάδα του, οι οποίοι χρησιμοποίησαν διάφορα προϊόντα του brand για να δημιουργήσουν τα μαλλιά των μοντέλων στα shows των πέντε σχεδιαστών.

Φυσικά, όλα τα χτενίσματα ήταν υπέροχα (δείτε τα εδώ), αλλά αυτά που μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ήταν εκείνα των μοντέλων του Vassilis Emmanuel Zoulias. Ο λόγος; Ο μοναδικός όγκος στα μαλλιά τους. Δεν έχασα καιρό και αμέσως φρόντισα να ρωτήσω τον hair stylist ποιο προϊόν χρησιμοποίησε για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Το OSiS+ Session Label Powder Cloud της Schwarzkopf Professional είναι το holy grail προϊόν των γυναικών με λεπτά μαλλιά. Πρόκειται για μία εξαιρετικά λεπτή πούδρα σε spray για εύκολη εφαρμογή, η οποία χαρίζει όγκο στη ρίζα, σώμα και ματ look, χάρη στα στοιχεία από Lava Rock που περιέχει, περικλείοντας μεμονωμένα τις τούφες για εντυπωσιακά αποτελέσματα υφής.

Όλα τα παραπάνω έγιναν πραγματικότητα όταν οι κομμωτές το εφάρμοσαν στα μαλλιά μου λίγο πριν ξεκινήσει το Hautes Grecians. Αυτό που με εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο όμως ήταν το γεγονός πως το αποτέλεσμα διατηρήθηκε άθικτο καθ’ όλη τη διάρκεια του event, ενώ ο όγκος δεν είχε εγκαταλείψει τα μαλλιά μου μέχρι το επόμενο λούσιμο. Φυσικά και την επόμενη μέρα το προμηθεύτηκα και πλέον δεν σκοπεύω να ξανακάνω το styling των μαλλιών μου χωρίς αυτό.

Hautes Grecians: Δείτε τα beauty looks του μεγαλύτερου fashion show Υψηλής Ραπτικής

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.