Ο Brad Pitt και η Gwyneth Paltrow στα 90s είναι η έμπνευση για την νέα hot τάση στα μαλλιά

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018
20071002_gaf_g118_0381.jpg

Θυμάστε τότε που η Gwyneth Paltrow έβγαινε με τον Brad Pitt και οι δυο τους είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο κούρεμα; Η τάση αυτή, που γνώρισε μεγάλες στιγμές δόξας στα τέλη της δεκαετίας του 1990, έχει αρχίσει να επιστρέφει σιγά σιγά, μαζί με όλα τα υπόλοιπα trends της εποχής. Και μπορεί η Gwyneth να μην έχει επιλέξει να γυρίσει σε εκείνο το hairstyle, δύο άλλες διάσημες όμως του Hollywood το έκαναν.

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

Την αρχή έκανε η Cara Delevingne, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα κοντό κούρεμα που θυμίζει pixie cut όταν έχει αρχίσει να μακραίνει ελαφρώς. Αν και για την ίδια αυτό μάλλον αποτέλεσε αναγκαιότητα, αφού λίγους μήνες πριν είχε ξυρίσει το κεφάλι της, το γεγονός πως δείχνει super cool με το συγκεκριμένο κούρεμα δεν αλλάζει.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks

Σαν μεμονωμένο γεγονός λοιπόν, ίσως να μην του δίναμε τόση σημασία, αλλά τώρα που είδαμε μία ακόμη σταρ να το επιλέγει, μπήκαμε σε σκέψεις.

Ο λόγος για την Emilia Clarke, η οποία μόλις αποχωρίστηκε το καρέ της για χάρη του μακρύ pixie cut, με το αποτέλεσμα να είναι απλά τέλειο.

Τι λέτε, εσείς θα κάνατε το συγκεκριμένο κούρεμα ή θα προτιμούσατε να μείνει πίσω στα 90s;

Fashionably Chipped: Το nail trend που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μόλις ήρθε