ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μαλλιά στο show του Giambattista Valli είναι ό,τι πιο dreamy θα δείτε σήμερα


CHRYSAD

3 Οκτωβρίου 2018

giambattista_valli_wss19_126.jpg

Κάθε φορά που πραγματοποιούνται οι fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας, εμείς οι Jennettes δεν μπορούμε παρά να αφήνουμε για λίγο στην άκρη την δουλειά και να χαζεύουμε τις δημιουργίες και τα shows των μεγάλων οίκων. Φυσικά, σαν beauty editor, δίνω έξτρα προσοχή στα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων στα catwalks, αφού εκεί είναι που γεννιούνται οι τάσεις της επόμενης σεζόν.

Το τελευταίο trend που εντόπισα και με ενθουσίασε ήταν τα μαλλιά με glitter στο show του Giambattista Valli στην Παρισινή Εβδομάδα Μόδας για τη σεζόν Spring 2019.

Fashionably Chipped: Το nail trend που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μόλις ήρθε

Αρκετά από τα μοντέλα που συμμετείχαν στο show, περπάτησαν την πασαρέλα με μαλλιά που είχαν ανταύγειες από glitter, σε αποχρώσεις που ταίριαζαν με αυτές των δημιουργιών που φορούσαν. Λευκό, ροζ, ασημί και μοβ glitter απλώθηκε στα μαλλιά τους από την μέση και κάτω, δημιουργώντας ένα ρομαντικό sci-fi εφέ που θύμιζε ελαφρώς το αποτέλεσμα της τεχνικής του μπαλαγιάζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julian Watson Agency (@julianwatsonagency) on

Παρατηρώντας όλη τη συλλογή του οίκου, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιο πιο ταιριαστό hair look από αυτό. Συμφωνείτε;

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

Τα wet look χτενίσματα που θα κάνετε όλο τον φετινό χειμώνα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.