ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι πιο hot αποχρώσεις στο manicure για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2020

Οι πιο hot αποχρώσεις στο manicure για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά μας και όλες μας θέλουμε να νιώσουμε αυτή τη γλυκιά αίσθηση της ανανέωσης που θα μας ανεβάσει τόσο τη διάθεση όσο και την αυτοπεποίθηση. Ένα manicure σίγουρα μπορεί να μας προσφέρει αυτή την αίσθηση και εμείς για να υποδεχτούμε την αγαπημένη μας εποχή, αναζητήσαμε τις πιο stylish προτάσεις για τα νύχια.

Εκτός από το κλασσικό κόκκινο με summer vibes, οι pastel αποχρώσεις φέτος έχουν τη τιμητική τους και θα τις βλέπουμε παντού γύρω μας αφού δίνουν ένα girly και "παιχνιδιάρικο" ύφος. Φυσικά η λίστα με τις ωραιότερες ιδέες για χρώματα δεν σταματάει εδώ. 

Όσον αφορά λοιπόν στο nail art που θα υιοθετήσετε εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα ωραιότερα καλοκαιρινά χρώματα ώστε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Ποια είναι λοιπόν τα top χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο αυτή τη σεζόν; 

1. To χρώμα της λεβάντας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού

jenny.gr

Λόγω της απαλότητας και του διακριτικού του τόνου, η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα outfits. Μάλιστα το λιλά πλησιάζει πολύ στα αγαπημένα και girly ροζ νύχια, που είναι μια κλασσική επιλογή βερνικιού.

2. Μουσταρδί/κροκί: H πιο ανατρεπτική επιλογή 

jenny.gr

Δεν είναι μια από τις πιο hot τάσεις μόνο στα ρούχα και στα αξεσουάρ, αλλά και στα νύχια. Το μουσταρδί/κροκί, ίσως είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα όμως αυτό το καλοκαίρι ήρθε για να μείνει. Plus, ταιριάζει μοναδικά με μια μαυρισμένη επιδερμίδα.

3. Η "all time classic" πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση

jenny.gr

Εκπληκτικό το πόσο εύκολα συναρπαστικό δείχνει το πορτοκαλί σε ένα μανικιούρ. Ιδίως μάλιστα, αν προστεθεί λίγο πορτοκαλί σε μια κλασική κόκκινη απόχρωση τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά φωτεινό.

4. Οmbre nails: To manicure που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις

jenny.gr

Το ombre δεν είναι μόνο για τα μαλλιά αφού είναι μια εξίσου φρέσκια ιδέα για το manicure σας. Ένα από τα σχέδια που μας εντυπωσίασε από τα runway shows ήταν το glitter ombre και μπορείτε να επιλέξετε σχέδια που αλλάζουν σταδιακά χρώμα ή τόνο, από σκούρο σε ανοιχτό και από ανοιχτό σε σκούρο, σε pastel, έντονες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

5. H φυστικί απόχρωση που θα λατρέψετε 

jenny.gr

Οι pastel αποχρώσεις βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και μάλιστα αυτή τη σεζόν αξίζει εκτός από τη παραπάνω επιλογή, μπορείτε να υιοθετήσετε το trend που μας θέλει να βάφουμε κάθε νύχι μας σε μία διαφορετική απόχρωση σε pastel τόνους. Baby blue και pink, πράσινο mint και φυστικί, κίτρινο παστέλ και nude. Οι pastel αποχρώσεις είναι άπειρες και όλες τους άκρως εντυπωσιακές.

jenny.gr

Ευχαριστούμε πολύ το @meligan_beauty_spot για την υπέροχη φιλοξενία στο χώρο τους.

 

Meligan Beauty Spot

Λεωφόρος Κηφισίας 238 - 240, Αθήνα

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Art Direction: Jenny team

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.