ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς


Ελένη Τσούτση

30 Ιουλίου 2020

Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς

Το καλοκαίρι, οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, και στα μαλλιά μας. Μερικές φορές όμως, το αμελούμε και ας είμαστε ειλικρινείς, αφήνουμε τα μαλλιά μας χωρίς αντηλιακή προστασία. Είναι απαραίτητο λοιπόν, κάθε φορά που βγαίνουμε στον ήλιο να προστατεύουμε το ίδιο την επιδερμίδα μας με τα μαλλιά μας.

Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας μπορούν να δημιουργήσουν φθορά στην τρίχα και για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα αντηλιακό που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί είναι σημαντικό το αντηλιακό μαλλιών;

Οι ακτίνες του θα ξεκινήσουν να στερούν από την τρίχα τη φυσική της υγρασία και τη στιλπνότητά της, ενώ παράλληλα το χρώμα τους θα αρχίσει να ξεθωριάζει. Όλα τα παραπάνω οφείλονται στο γεγονός ότι η UV ακτινοβολία διασπά τις πρωτεΐνες της τρίχας και εξασθενεί τον φλοιό της, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να απορρυθμίζονται οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας.

Tip:

Για πλήρη προστασία, καλό είναι να ψεκάζετε στα μήκη και τις άκρες κάθε δύο ώρες. Plus, για ακόμη καλύτερη προστασία, καλό είναι να φοράτε ένα καπέλο ή να τυλίγετε τα μαλλιά σας με ένα μαντήλι.

1. Korres μαλλιών Κόκκινο σταφύλι

jenny.gr

 

2. Αpivita αντηλιακό μαλλιών

jenny.gr

3. Αveda Sun Care Protective Hair Veil 

jenny.gr

4. Αντηλιακό Μαλλιών Kerastase

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.