ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ανακαλύψαμε τα πιο stylish hair looks που υιοθέτησαν οι celebrities το 2020


Ελένη Τσούτση

1 Δεκεμβρίου 2020

Ανακαλύψαμε τα πιο stylish hair looks που υιοθέτησαν οι celebrities το 2020

Η έμπνευση για τα haircuts που υιοθετούμε πολλές φορές, προέρχεται από τις αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες δε διστάζουν να μας γεμίζουν με εικόνες από όμορφα και δημιουργικά κουρέματα. Όταν βλέπουμε την αγαπημένη μας star να έχει αλλάξει τα μαλλιά της, δεν είναι λίγες οι φορές που σκεφτόμαστε, αν και σε εμάς θα ταίριαζε το ίδιο look.

Κάποια από αυτά είναι ιδιαίτερα, cool και ξεχωριστά, ενώ κάποια άλλα είναι απολύτως απλοϊκά και δεν μας ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Μεγάλη εντύπωση μάλιστα προκαλούν και τα hair color trends που επιλέγουν και δίνουν ένα μεγάλο boost στην εμφάνισή τους.

Εμείς σήμερα θα κάνουμε focus στα καλύτερα haircuts των celebrities για το 2020, εκείνα που μας έκαναν να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας, asap.

Συνεχίστε λοιπόν, να διαβάζετε για να δείτε τα αγαπημένα μας.

#1. '70s Bangs - Hilary Duff

jenny.gr

Με έντονα 70’s retro vibes, η Duff είναι απόλυτα εντυπωσιακή με το συγκεκριμένο haircut. Κράτησε το μήκος των μαλλιών της αλλά έδωσε μια τέλεια σοφιστικέ πινελιά, που είναι ιδανική για όσες από εσάς θέλετε μια αλλαγή, αλλά όχι δραματική.

#2. Asymmetrical Bob - Katy Perry

jenny.gr

Η pop star λίγο πριν γεννήσει, κάθισε στην καρέκλα του celebrity hair stylist, Rick Henry και έκανε ένα super stylish καρέ που σταματάει λίγο κάτω από το πηγούνι.

#3. The New Pixie - Kaia Gerber

jenny.gr
  1. Η Kaia Gerber, το 2020 έκανε πολλές αλλαγές στα μαλλιά της αλλά εμείς εστιάσαμε σε αυτό το ανάλαφρο pixie look που είναι ότι πιο cool έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και της ταιριάζει μοναδικά.

#4. Modern Shag - Taylor Swift

jenny.gr

H pop star είναι από τις σύγχρονες μούσες του shag κουρέματος και πάντα αποτελεί την τέλεια έμπνευση για ένα φρέσκο και girly haircut.

#5. The Rachel - Hailey Bieber

jenny.gr

Το νέο μήκος στα μαλλιά της αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις γωνίες και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δείτε ακόμη:

 Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.