ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι top τάσεις για μακριά μαλλιά το 2021 


Ελένη Τσούτση

12 Δεκεμβρίου 2020

Οι top τάσεις για μακριά μαλλιά το 2021 

Οι κορυφαίες τάσεις για τα μακριά μαλλιά το 2021 είναι εδώ και μάλιστα τις έχουν υιοθετήσει ήδη αγαπημένα μας διάσημα πρόσωπα. Κάθε νέα χρονιά αισθανόμαστε την ανάγκη να αλλάξουμε την εμφάνισή μας και φυσικά τα μαλλιά μας είναι τα πρώτα που θέλουμε να φρεσκάρουμε κάνοντας μία μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε μακριά μαλλιά καθώς μπορούμε να πειραματιστούμε πιο εύκολα και να «παίξουμε» με διαφορετικά hair looks.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις τάσεις στα μακριά μαλλιά που δε θα σταματήσουμε να βλέπουμε το 2021:

#1. Sun-Kissed

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carachele Tyvan (@carachele)

Οι sun kissed ανταύγειες παρατηρούνται πιο συχνά σε γυναίκες με ανοιχτό χρώμα μαλλιών, δηλαδή περισσότερο σε ξανθές, αλλά η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξίσου επιτυχία σε κάθε απόχρωση τρίχας και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο φρέσκο και sexy. Ειδικά στα μακριά μαλλιά οι συγκεκριμένες ανταύγειες θα δείχνουν πιο εντυπωσιακές.

#2. Super ίσια μαλλιά

Διάσημοι hairstylists δηλώνουν ότι "τα μακριά μαλλιά θα είναι super μακριά και πολύ ίσια το νέο έτος" με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να αγαπήσουν ξανά το μακρύ μήκος, όπως η Ciara και η Kim Kardashian που δεν μπορούν να το αποχωριστούν εύκολα.

#3. Ανάλαφρα κυματιστά

Σε αντίθεση με το αυστηρό hair look έρχεται η τάση με τα ατημέλητα - κυματιστά μαλλιά που θα κυριαρχήσουν. Τα γνωστά και ως beach waves θα δώσουν περισσότερο στιλ και ανάλαφρο ύφος στα μακριά μαλλιά.

Όποιο look και εάν υιοθετήσετε από τις τελευταίες τάσεις της σεζόν, μην ξεχνάτε να το προσαρμόζετε στο προσωπικό σας στιλ!

Δείτε ακόμη:

Τα αγαπημένα μας καρέ κουρέματα των celebrities

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.