ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα για εσάς


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2021

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα για εσάς

Σύμφωνα με τους experts, κάθε σχήμα προσώπου έχει τις ιδιαιτερότητες του γι'αυτό του ταιριάζουν τόσο συγκεκριμένα κουρέματα όσο και χτενίσματα. Το σχήμα προσώπου λοιπόν διαμορφώνει πολλές φορές το στιλ του haircut που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο στερείται από γωνίες στο πηγούνι και έχει έντονα μάγουλα συνήθως αλλά αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, σας έχουμε το απόλυτο hair look.

Τα κατάλληλα κουρέματα για ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι αυτά που θα το κάνουν να δείχνει πιο οβάλ. Πιο συγκεκριμένα, αυτά που θα του δώσουν ύψος ενώ δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως το μήκος του είναι μεγαλύτερο από το πλάτος του.

Επιλέξτε λοιπόν ένα hair look που προσθέτει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Με αυτό τον τρόπο το σχήμα του προσώπου σας θα δείχνει πιο μακρύ. Aν δεν σας αρέσει το πολύ κοντό μήκος, το καρέ είναι η τέλεια stylish λύση.Απλά θα πρέπει να επιλέξετε την σωστή εκδοχή του καρέ που θα δείχνει πιο οβάλ το πρόσωπο και με περισσότερες γωνίες.

Ακόμη ένα κούρεμα που ταιριάζει στα στογγυλά πρόσωπα είνια το μακρύ καρέ που το μήκος του φτάνει περίπου στους ώμους. Τα καλά νέα είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε αφέλειες, μπορείτε αφού κολακεύουν εξίσου.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.