ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chiara Ferragni: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση της άνοιξης στα νύχια της


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2021

Chiara Ferragni: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση της άνοιξης στα νύχια της
Η Chiara Ferragni έκανε το τέλειο μανικιούρ της άνοιξης

Ναι, μπορεί η πανδημία να μας έκανε να αφησούμε έστω και για λίγο το μακιγιάζ μας αλλά από την άλλη μας έδωσε μια πολύ καλή αφορμή να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο skincare αλλά και στα νύχια μας. Εμείς, σήμερα θα ασχοληθούμε με το μανικιούρ καθώς η αγαπημένη fashion blogger, Chiara Ferragni, μας χάρισε έμπνευση με το τελευταίο stylish manicure της.

Αν λοιπόν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που σας αρέσουν τα χρώματα, τα σχέδια και γενικά το παιχνιδιάρικο ύφος στα νύχια, τότε είστε στο σωστό άρθρο. Φτιάξτε λοιπόν τη διάθεσή σας, και γιατί όχι να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε μόνες σας το nail art της Chiara.

H ίδια αποκάλυψε στους εκατομμύρια followers της στο Instagram ότι είναι 36 εβδομάδων έγκυος και εμείς κάναμε focus στο πιο χαρούμενο nail art που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο feed μας - ένα ιδιαίτερο γαλλικό με μικρά σύννεφα σε κάθε νύχι που έμοιαζαν σε φίλτρο του Ιnstagram.

Αν σας έφτιαξε τη διάθεση, δεν έχετε παρά να το τολμήσετε!

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.