ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kendall Jenner: Επέλεξε την απόλυτη απόχρωση της άνοιξης για τα νύχια της


Ελένη Τσούτση

4 Μαρτίου 2021

Kendall Jenner: Επέλεξε την απόλυτη απόχρωση της άνοιξης για τα νύχια της
Η Kendall Jenner υιοθέτησε το τέλειο ανοιξιάτικο μανικιούρ

Αν κάτι λατρεύω προσωπικά να βλέπω στο feed μου εκτός από φρέσκιες ιδέες για μακιγιάζ, αυτό είναι ιδέες για manicure. Πιστεύω βέβαια θα ταυτίζεστε και οι περισσότερες αφού ένα όμορφο και stylish manicure πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν και οι αγαπημένες μας celebrities που δεν σταματούν να μας χαρίζουν έμπνευση για την άνοιξη.

Μετά την Chiara Ferragni, τώρα έρχεται η Kendall Jenner. Η ίδια επέλεξε μια υπέροχη πορτοκαλί απόχρωση που πραγματικά μας έβαλε σε ρυθμούς άνοιξης.

Η νέα σεζόν είναι εδώ και όλα τα νέα trends ήρθαν. Όπως γίνεται πάντα η αφετηρία όλων των νέων τάσεων έρχονται από το Hollywood και εμείς είμαστε εδώ για να τις καταγράψουμε και να αντλήσουμε έμπνευση!

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πορτοκαλί χρώμα που θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα nail trends τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Αυτό που θα σας ενθουσιάσει με αυτή την απόχρωση είναι ότι λειτουργεί σαν αξεσουάρ αφού έχει τη δυναμική να αναβαθμίζει κάθε look στη στιγμή.

Εσείς, θα το επιλέγατε;

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.