ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Emma Roberts: Ποζάρει με καστανά μαλλιά και είναι πιο stylish από ποτέ


Ελένη Τσούτση

22 Μαρτίου 2021

Emma Roberts: Ποζάρει με καστανά μαλλιά και είναι πιο stylish από ποτέ

Η Emma Roberts έχει αποδείξει στα χρόνια της πορείας της ότι λατρεύει να πειραματίζεται με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της – έχει γίνει μελαχρινή, κοκκινομάλλα – αλλά το χρώμα που κράτησε περισσότερο ήταν το ξανθό. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι αποχρώσεις της ταιριάζουν μοναδικά και δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποια μας αρέσει πιο πολύ επάνω της.

Είχε κολλήσει για αρκετά μεγάλό διάστημα με το blonde bob, το οποίο λέει πολλά. Πρόσφατα όμως έκανε την πιο ωραία αλλαγή μέχρι τώρα – έγινε καστανή και η αλήθεια είναι ότι δείχνει πιο stylish από ποτέ. Επέλεξε μια γλυκιά απόχρωση καστανού που ταιριάζει στη λευκή της επιδερμίδα ενώ παράλληλα αναδεικνύει τέλεια τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της τονίζοντας τα μεγάλα καστανά της μάτια.

H γλυκιά ηθοποιός που πρόσφατα έγινε και μαμά δεν έχει σταματήσει να κάνει αλλαγές αφού την ανανεώνουν πολύ! Έκανε λοιπόν μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση στην οποία είναι καστανή. 

jenny.gr

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε για τις ανάγκες του site "Violet Grey" και τα σχόλια για αυτή την μεταμόρφωση ήταν μόνο κολακευτικά! Εσας πώς σας αρέσει περισσότερο;

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Είναι ωραία τα καστανά μαλλιά...γιατί θες να τα αλλάξεις;

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.