ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chiara Ferragni: Tο νέο της manicure φέρνει την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2021

Chiara Ferragni: Tο νέο της manicure φέρνει την άνοιξη
Tο νέο manicure της Chiara Ferragni μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοιξη

H Chiara Ferragni είναι η αγαπημένη fashion blogger των γυναικών και δεν σταματά εδώ και αρκετά χρόνια να μας χαρίζει έμπνευση τόσο με τα ιδιαίτερα outfits όσο και με τα beauty looks που κάνει. Αυτό το διάστημα, η διάσημη Ιταλίδα Influencer απολαμβάνει τον ερχομό της κορούλας της με τον σύζυγό της, Fedez.

Ναι μπορεί να έγινε μαμά αλλά όπως μας δείχνει μέσα από τα social media της αγαπά να φροντίζει το ίδιο τον εαυτό της και φυσικά να δοκιμάζει πρώτη όλα τα νέα beauty trends.

Εμείς σήμερα θα κάνουμε focus στα νύχια της και τα παιχνιδιάρικα manicure που δεν αποχωρίζεται το τελευταίο διάστημα! Άλλωστε η Chiara ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει με τα nail looks της. 

Πρόσφατα, η fashion blogger πόζαρε στο Instagram με το πιο funky nail look της σεζόν. Πρόκειται για τα «rainbow nails» που έχουν αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς και κάνουν τα άκρα να δείχνουν super girly και stylish.

Ίσως είναι το πιο χαριτωμένο trend με διαφορά που μπορείτε να υιοθετήσετε αυτή την άνοιξη!

Δείτε ακόμη:

Μαντέψτε τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Chiara Ferragni

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.