ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hilary Duff: Μόλις υιοθέτησε την πιο hot τάση στο ξανθό


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2021

Hilary Duff: Μόλις υιοθέτησε την πιο hot τάση στο ξανθό

H Hilary Duff λίγο πριν γεννήσει την κόρη της, είχε τολμήσει να κάνει τα μαλλιά της μπλε και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μας ξάφνιασε αλλά της ταίριαζε πολύ. Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει ότι οι συνθήκες της πανδημίας και το lockdown, την έκαναν να θέλει να κάνει μία extreme αλλαγή στα μαλλιά της και ότι το σκεφτόταν καιρό πριν τελικά το τολμήσει.

Μετά την γέννηση της κόρης της όμως, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στο signature χρώμα της που δεν είναι άλλο από το ξανθό που την έχουμε αγαπήσει. Βέβαια, δεν επέλεξε ακριβώς την ίδια απόχρωση ξανθού που είχε αλλά μια ανανεωμένη εκδοχή του, και όπως θα δείτε ακόμη πιο stylish. 

Aν αναζητάτε κι εσείς την ιδανική απόχρωση ξανθού, τότε το νέο hair look της star θα σας χαρίσει απλόχερα την έμπνευση που έχετε ανάγκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

H λαμπερή ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα που ποζάρει με το νέο look στα μαλλιά της:

"Προσέξατε ότι είμαι ξανθιά και με μαλλιά Ραπουνζέλ; Nikki Lee, είσαι η νεράιδα των μαλλιών μου και σε ευχαριστώ πολύ που με ακολουθείς σε αυτό το ταξίδι όλων των αλλαγών που έχω σκεφτεί σε σχέση με τα μαλλιά μου! Σε ευχαριστώ πολύ που με έκανες να νιώσω έτοιμη κατά το ήμισυ για το καλοκαίρι. Τώρα τι μπορείς να κάνεις για το σώμα μου μετά τη γέννηση του μωρού;”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Εσάς, πώς σας αρέσει περισσότερο με ξανθά ή μπλε μαλλιά;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.