ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6+1 floral manicure που θα λατρέψετε τον Μάιο


Ελένη Τσούτση

1 Μαΐου 2021

6+1 floral manicure που θα λατρέψετε τον Μάιο

Yποδεχτήκαμε το Μάη και όλες μας έχουμε πολύ καλή διάθεση και όρεξη να φροντίσουμε τον εαυτό μας, ώστε να δείχνουμε περιποημένες σε κάθε μας έξοδο, από το πρωί μέχρι και το βράδυ (τώρα που η εστίαση θα ανοίξει). Ξεκινήστε λοιπόν από τα άκρα σας. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν, πολλά σχέδια έχουν κλέψει τις  εντυπώσεις και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε.

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν είναι το floral μανικιούρ. Τι καλύτερο για την συγκεκριμένη περίοδο, από το να διακοσμούν τα νύχια μας μερικά όμορφα σχέδια λουλουδιών.

Εσείς γωρίζετε όμως πως μπορείτε να τα κάνετε μόνες σας και να δείχνουν εξίσου μοναδικά, με εκείνα που θα έκανε η nail artist σας; Τα παρακάτω σχέδια θα σας ενθουσίασουν τόσο που θα θέλετε να παίξετε με τα χρώματα! 

Μικρά και μεγάλα λουλούδια, άλλα περίτεχνα αλλά και πιο απλά, όλα όμως θα σας χαρίσουν την έμπνευση που έχετε ανάγκη για το επόμενο manicure σας!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.