ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Heidi Klum δείχνει γιατί το ροδανικί θα γίνει η αγαπημένη μας επιλογή


Ελένη Τσούτση

17 Αυγούστου 2021

H Heidi Klum δείχνει γιατί το ροδανικί θα γίνει η αγαπημένη μας επιλογή
H Heidi Klum μας δείχνει γιατί το ροδανικί στα νύχια θα γίνει η νέα μας εμμονή

Είναι καλοκαίρι και όλες μας αναζητάμε εκείνο το μανικιουρ που θα αναδείξει το μαύρισμά μας. Μπορεί τα χρώματα όπως fluo pink, έντονο πράσινο και πορτοκαλί, να είναι μερικές επιλογές που πάντα θα θυμίζουν καλοκαίρι στα νύχια μας, αλλά η Heidi Klum έχει τη δική της έμπνευση και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ! 

To όμορφο μοντέλο υιοθέτησε την διαχρονική καλοκαιρινή απόχρωση στα νύχια της που μπορεί να την είχαμε ξεχάσει με όλες τις νέες τάσεις που μας πολιορκούν αλλά ήρθε η στιγμή να της δώσουμε και πάλι την αξία που της αξίζει! 

Η Klum μας υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι το ροδακινί είναι η ιδανική λύση! Ο λόγος; Tο κοραλί θα αναδείξει μοναδικά το μαυρισμά σας ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει σε ένα πραγματικό αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το look σας.

Η sunkissed επιδερμίδα σας θα ταιριάζει απόλυτα με μία ροδακινί απόχρωση. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις ροδακινί αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε:

1. Korres Gel Effect Peaches N Cream 

jenny.gr

 

2. Essie Peach Side Babe 

jenny.gr

3. OPI Crawfishin' For A Compliment

jenny.gr

4. Maybelline New York Color Show 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.