ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To νεό look της Irina Shayk θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

10 Σεπτεμβρίου 2021

To νεό look της Irina Shayk θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας
Η Irina Shayk ποζάρει με το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει

Η Irina Shayk δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα μοναδικά hair looks που υιοθετεί κατά καιρούς. Φυσικά, ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα που βλέπουμε στους πιο διάσημους οίκους μόδας πειραματίζεται αρκετά συχνά με το look της αλλά δύσκολα αποχωρίζεται τα μακριά πλούσια της. 

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο Bvlgari party στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και η αλήθεια είναι ότι μείναμε άφωνοι με το sexy hair look της! Το 35χρονο μοντέλο δείχνει άκρως ανανεωμένο καθώς πόζαρε: α) πολύ πιο κοντά μαλλιά β) άτακτες και κοντές αφέλειες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Κάθε γυναίκα εκπέμπει το sexyness της με το δικό της τρόπο» είχε δηλώσει η Shayk  στο W, αποκαλύπτοντας πως ο ερχομός της κόρης της, Lea De Seine,  δεν άλλαξε πολλά από την καθημερινότητα ή τη ζωή της. Αυτή τη φορά, βέβαια, το 35χρονο supermodel φαίνεται να ξεφεύγει από καθετί συνηθισμένο, τολμώντας μία δραστική αλλαγή στο hairlook της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Από ότι καταλάβαμε όμως πρόκειται για περούκα. Άρα, προφανώς αυτή η αλλαγή είναι αποτέλεσμα όχι ενός κουρέματος, ή τουλάχιστον όχι ενός κουρέματος που έγινε στα φυσικά μαλλιά της Irina Shayk. Πάντως εμάς μας άρεσε πολύ με αυτό το stylish κούρεμα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.