ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Billie Eilish έγινε και πάλι μελαχρινή, αλλά αυτήν τη φορά με ένα twist


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2022

H Billie Eilish έγινε και πάλι μελαχρινή, αλλά αυτήν τη φορά με ένα twist
Δείτε το νέο της hairstyle

H Billie Eilish μας απασχολεί τόσο για το ταλέντο της στη μουσική όσο και για τα ιδιαίτερα beauty looks που επιλέγει κατά καιρούς και αποτελούν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα φαίνεται πως ξεπέρασε την ξανθιά της φάση και ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στην οποία επανέφερε τα μαλλιά της σε σκούρο μαύρο χρώμα.

Μάλιστα δεν πέρασε λίγο χρονικό διάστημα από τότε που η Eilish είχε γίνει ξανθιά, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί ήθελε με αυτό τον τρόπο να αγκαλιάσει τη θηλυκή της πλευρά, υιοθετώντας το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αλλά και πιο sexy outfits, ώστε να «παγώσει» για λίγο το non gender look που την καθιέρωσε.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει στροφή στον παλιό καλό της εαυτό, βάφοντας και πάλι τα μαλλιά της σκούρα αλλά αυτήν τη φορά με ένα twist, αφού έκανε και baby bangs που ολοκληρώνουν μοναδικά το νέο της hair look. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά ότι "επέστρεψε" και όπως φαίνεται αυτό είναι το στιλ που της ταιριάζει και την εμπνέει περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.