ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 minimal σχέδια που μπορείτε να κάνετε με nude βάση στα νύχια σας


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2022

10 minimal σχέδια που μπορείτε να κάνετε με nude βάση στα νύχια σας
Τα nude διακριτικά νύχια έχουν μία θέση στην καρδιά μας (εντάξει λίγο υπερβολή) αλλά όταν ανακαλύψουμε εκείνη την nude απόχρωση που κάνει τα νύχια μας να δείχνουν περιποιημένα και κομψά, δύσκολα την αλλάζουμε

Αν έχετε λοιπόν βαρεθεί τα απλά μονόχρωμα manicure, αλλά δεν θέλετε να κάνετε κάτι υπερβολικό, σας έχουμε τα πιο όμορφα σχέδια που θα σας βάλουν σε ανοιξιάτικο κλίμα. Άλλωστε ήδη μετράμε μέρες για την άνοιξη.

Οι επιλογές είναι πολλές και εσείς πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας nude χρώμα ως βάση και έπειτα να παίξετε με μικρά σχέδια ή ζωγραφιές που θα το απογειώσουν. Μπορείτε να τo δοκιμάσετε μόνες σας στο σπίτι και να απολαύσετε την όλη διαδικασία γιατί είναι η στιγμή που θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικές.

Εγώ πάντως πρόσφατα δοκιμάσα ένα nude manicure με ένα twist, ένα σχέδιο κεράσι σε δύο από τα νύχια μου. Μου έφτιαξε τη διάθεση; ΝαΙ! Θα το ξαναέκανα; Ναι!

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψετε ό,τι πιο minimal και chic κυκλοφορεί στο Instagram στην κατηγορία «nails». Εμπνευστείτε και δημιουργήστε...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.