ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Flicky bob: Το νέο hot κούρεμα που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

31 Μαρτίου 2022

Flicky bob: Το νέο hot κούρεμα που ταιριάζει σε όλες
Η ανανέωση είναι πάντα κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση και πολλές φορές έρχεται απρόσμενα. Τι εννοούμε απρόσμενα;

Μέσα από τις νέες τάσεις που διαβάζουμε καθημερινά ή βλέπουμε στο feed μας στο Instagram μία είναι εκείνη που θα δοκιμάσουμε και θα μας ταιριάζει.

Αυτή τη φορά τα νέα είναι πολύ καλά αφού αυτό το νέο trend στο κούρεμα κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Το είδαμε στα Oscar και θυμηθήκαμε και παλαιότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί. Στα φετινά βραβεία λοιπόν δεν ξεχωρίσαμε μόνο το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock αλλά και ένα νέο hair trend με το όνομα: flicky bob.

Το όνομα του το πήρε από τον τρόπο με τον οποίο οι άκρες των μαλλιών «ξεφεύγουν» από το πρόσωπο και μας φέρνει στο μυαλό μια αισθητική της δεκαετίας του 50’. Το flicky bob έχει πάρει το προβάδισμα στις τάσεις καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει εξίσου τα ίσια και τα κυματιστα μαλλιά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κάνετε τις άκρες των μαλλιών σας να «κοιτούν» προς τα έξω. Έτσι, αυτό το παιχνίδισμα δίνει κατευθείαν άλλο αέρα στο look σας. Πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που απεικονίζουν το κούρεμα. Παρακάτω θα βρείτε όση έμπνευση χρειάζεστε.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Δώστε λοιπόν στα μαλλιά σας κίνηση και φρεσκάδα με το flick bob!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.