ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι καλύτεροι hairstylists του Hollywood για να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram


Ελένη Τσούτση

22 Απριλίου 2022

Οι καλύτεροι hairstylists του Hollywood για να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram
Το follow που πρέπει να κάνετε για καθημερινές δόσεις hair inspiration στο feed σας

Δεν είναι λίγες οι φορές που θαυμάζουμε τις αγαπημένες μας σταρ με υπέροχα χτενίσματα και θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομερείς πίσω από αυτά τα looks. Σήμερα λοιπόν θα γνωρίσουμε τους καλύτερους hairstylists του Hollywood που αξίζει να τους ακολουθήσετε στο Instagram. Από τα βραβεία, το κόκκινο χαλί, τους βασιλικούς γάμους, την Εβδομάδα Μόδας και όχι μόνο, οι hairstylists των celebrities δημιουργούν όλες τις νέες hot τάσεις που θα επικρατήσουν την εκάστοτε σεζόν.

Ποιοι είναι λοιπόν οι κομμωτές που θα ακολουθήσετε στο IG; Δημιουργήσαμε μια λίστα με τους καλύτερους και σας παρουσιάζουμε τη δουλειά τους παρακάτω.

1. Vernon Francois

Διάσημος για τη δουλειά του σε σταρ όπως οι Lupita Nyong'o, Solange Knowles, Amandla Stenberg, Serena Williams, Iman, Willow Smith, Danai Gurira, Ava DuVernay, Mindy Kaling, Elaine Welteroth, Teyana Taylor, Janaya Khan, Cleo Wade, Melina Matsouka , Chika και πολλές άλλες. Η δουλειά του Vernon Francois βρίσκεται στις σελίδες κάθε μεγάλου περιοδικού. Είναι ο "εγκέφαλος" πίσω από σχεδόν όλες τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Lupita Nyong'o. Ο Francois είναι ο ιδρυτής της δικής του σειράς περιποίησης μαλλιών, Vernon Francois Haircare, η οποία είναι vegan.

2. Jen Atkin

Η Jen Atkin έγινε γνωστή ως η έμπιστη κομμώτρια της οικογένειας Kardashian. Η λίστα με την πελατεία της είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως η Chrissy Teigen, η Jennifer Lopez, η Katy Perry, η Jessica Alba και η Hailey Bieber. Ήταν η hairstylist πίσω από το αξιοζήλευτο κομψό νυφικό σινιόν της Hailey Bieber - ένα τέλειο παράδειγμα της απλής κομψότητας για την οποία έγινε διάσημη η Atkin.

3. Kim Kimble

Με πελάτες όπως η Beyoncé, η Kelly Rowland, η Oprah, η Kerry Washington, η Zendaya, η Shakira, η Mary J. Blige και η Rihanna, η Kim Kimble είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hollywood. Θα αναγνωρίσετε μερικές από τις πιο εμβληματικές της εμφανίσεις—όπως τα μαλλιά της Beyoncé για το άλμπουμ "Lemonade". Η Kimble λάνσαρε επίσης μια ομώνυμη σειρά περιποίησης μαλλιών που είναι αποτελεσματική αλλά και προσιτή.

4. Chris Appleton

Στο πελατολόγιο του Appleton βρίσκονται οι Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Adele, Ariana Grande, Katy Perry, Drew Barrymore και Dua Lipa. Γνωστός για τα wavy looks και τα έντονα κομψά updos αλλά και τις αλογοουρές, ο Appleton είναι υπεύθυνος για εμβληματικές εμφανίσεις όπως η αλογοουρά Ariana Grande και το εντυπωσιακό χτένισμα της JLo στο Super Bowl.

5. Kendall Dorsey

Ο Dorsey έχει δημιουργήσει μερικά απίστευτα looks για τα μαλλιά με περούκες, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης Met Gala της Nicki Minaj από το 2017 και του ντεμπούτου άλμπουμ της Lizzo. Αυτός είναι σίγουρα ένας λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αγκαλιάσετε τις φυσικές σας μπούκλες ή αναζητάτε συμβουλές για styling.

6. Sky Kim

Η Sky Kim έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρία. Αν ακολουθείσετε την Kim είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει την τέλεια έμπνευση για το επόμενο look σας. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχει τόσο σημαντικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Jessica Darrow και Gigi Hadid, την εμπιστεύονται να προσφέρει στα μαλλιά τους την πλήρη glam περιποίηση.

7. Justine Marjan

Η Marjan έχει γίνει γνωστή δουλεύοντας με μια μεγάλη γκάμα διασημοτήτων, όπως η Ashley Graham, η Dove Cameron, η Khloé Kardashian, η Tessa Thompson, η Jasmine Sanders, η Olivia Culpo, η Kerry Washington, η Hailey Bieber κ.α. Το Instagram προφίλ της περιλαμβάνει μια σειρά από video με συμβουλές περιποίησης. Το feed της Marjan περιέχει επίσης αρκετές αναρτήσεις που περιγράφουν λεπτομερώς πώς να δημιουργήσετε με απλά βήματα χτενίσματα που κάνει για το κόκκινο χαλί.

8. Ursula Stephen

Είναι η hairstylist πίσω από μερικά από τα πιο εμβληματικά χτενίσματα της Rihanna, η Ursula Stephen είναι η expert που πρέπει να ακολουθήσετε στο IG asap. Στο feed της, θα βρείτε έναν υπέροχο συνδυασμό από editorial και red carpet looks για την αμέτρητη πελατεία της.

9. Chris McMillan

Αυτό τα λέει όλα - ο Chris McMillan ήταν ο έμπιστος κομμωτής της Jennifer Aniston. Ο ίδιος δημιούργησε το αναμφισβήτητα εμβληματικό κούρεμα "The Rachel" που έγινε δημοφιλές από την Aniston στα ΦΙλαράκια. Έκτοτε, ο McMillan έκανε σπουδαία καριέρα και συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα , όπως τις Miley Cyrus, Courtney Cox, Michelle Williams, Nicole Kidman, Cameron Diaz, Elle Fanning, Taylor Swift. , Anne Hathaway, Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow και Hayden Panettiere.

10. Whitney Eaddy

Η Whitney Eaddy αξίζει και εκείνη μια θέση στους ειδικούς που πρέπει να ακολουθήσετε. Το Instagram της είναι εκπαιδευτικό καθώς οι αναρτήσεις της Eaddy προσπαθούν να αντιστρέψουν την αφήγηση που έχει δημιουργήσει η κοινωνία σχετικά με τις μαύρες γυναίκες και τα άφρο μαλλιά. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχει συγκεντρώσει πιστούς θαυμαστές αφού εμπνέει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη φυσική υφή των μαλλιών τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.