ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Turning Red: Οι ginger αποχρώσεις μαλλιών που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2022

Turning Red: Οι ginger αποχρώσεις μαλλιών που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
Η κόκκινη απόχρωση είναι από τα μεγαλύτερα trends στα μαλλιά για τη φετινή σεζόν

Το χάλκινο χρώμα, όπως και όλες οι αποχρώσεις του, είναι πολύ εντυπωσιακό. Τελευταία, βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να το υιοθετούν, ενώ το #gingerhairdontcare ξεκίνησε από το Instagram και πλέον το συναντάμε σε όλα τα social media.

Το κόκκινο είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τα μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε στην εντέλεια.

Όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά έτσι συμβαίνει και με τα κόκκινα μαλλιά. Το πιο σημαντικό είναι να αγκαλιάζετε το natural και να μην κάνετε υπερβολές.
To κόκκινο περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και οι περισσότερες μπορούμε να βρούμε εκείνη που μας πηγαίνει. Ιδανικά, ταιριάζει σε εσάς με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και όχι πολύ σκούρα μάτια και φρύδια.

Όσες ενδιαφέρεστε να γίνετε gingerheads, αλλά δε βρίσκετε την τέλεια απόχρωση, ζητήστε από τον hair stylist σας να σας κάνει το ginger peach, ένα έντονο και ζωηρό χάλκινο, που θα φωτίσει το πρόσωπο και θα τονίσει το βλέμμα σας .

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αποχρώσεις για να εμπνευστείτε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.