ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό το trick με το conditioner θα σας χαρίσει λαμπερά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

20 Μαΐου 2022

Αυτό το trick με το conditioner θα σας χαρίσει λαμπερά μαλλιά
Πολλές φορές αξίζει να δοκιμάσουμε διαφορετικές τακτικές για να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

Αυτή τη φορά θα δούμε πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το conditioner. Απλώνουμε λοιπόν πρώτα το conditioner και στη συνέχεια το σαμπουάν. Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο trick, το οποίο επιφέρει υπέροχα αποτελέσματα. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα μαλλιά, κυρίως τα λεπτά, θρέφονται σε βάθος, χωρίς να βαραίνουν σε καμία περίπτωση από το conditioner, αφού το λούσιμό τους ακολουθεί, αντί να προηγείται.

Το συγκεκριμένο trick είναι ιδανικό και για βαμμένα μαλλιά, καθώς σύμφωνα με τους experts έχουν την τάση να μπερδεύονται πιο εύκολα από τα φυσικά. Αν λοιπόν έχουμε εφαρμόσει αρχικά το conditioner, το ξεμπέρδεμα γίνεται παιχνίδι, όταν τα καθαρίζουμε με σαμπουάν.

Jenny.Gr

Σε ότι αφορά στα πυκνά μαλλιά, με χοντρή τρίχα συνιστάται η διπλή χρήση conditioner, πριν αλλά και μετά το λούσιμο καθώς αυτές οι γυναίκες χρειάζονται δραστικές λύσεις για να έχουν λεία και απαλά μαλλιά.

Twisted Elastic Detangler Conditioner, Sebastian Professional

Jenny.Gr

Nutricurls Conditioner, Wella Professionals

Jenny.Gr

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.