ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kim Kardashian έκανε το τέλειο καρέ και είναι σκέτη έμπνευση για τη νέα σεζόν


Ελένη Τσούτση

26 Ιουλίου 2022

H Kim Kardashian έκανε το τέλειο καρέ και είναι σκέτη έμπνευση για τη νέα σεζόν
H Kim Kardashian δοκίμασε μια από τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Η Kim Kardashian έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μακριά μαλλιά και είναι λίγες οι φορές που τα έχει κόψει. Φαίνεται όμως ότι ο προσωπικός της κομμωτής Chris Apppleton, ένας από τους αγαπημένους hair experts στο Hollywood, την έπεισε να κάνει μια ομολογουμένως μεγάλη αλλαγή.

Η Kim λοιπόν λίγο πριν τη νέα σεζόν αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της κάνοντας ένα κομψό καρέ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα blunt bob και μαντέψτε... θα είναι μια τάση που δεν θα σταματήσουμε να τη βλέπουμε γύρω μας τους επόμενους μήνες.

Είναι η τέλεια επιλογή για να κάνετε αμέσως μετά τις διακοπές σας και να ανανεώσετε το στιλ σας. Το τελικό look είναι sleek, έχει χωρίστρα στη μέση και της ταιριάζει μοναδικά -όχι πως μας κάνει εντύπωση δηλαδή.

Αν λοιπόν η αλλαγή της Kim σας άνοιξε την όρεξη για ένα φρέσκο bob, αφήστε μας να σας προτείνουμε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία είδη bob, για κάθε γούστο και προσωπικότητα:

  • Heartthrob bob: Το καρέ των '90s επιστρέφει για να μας κλέψει τις καρδιές
  • Boyfriend Bob: To ιδανικό κούρεμα για το καλοκαίρι που ταιριάζει σε όλες
  • Sliced Bob: Ό,τι πιο κοντά σε αυτό που λέμε "τέλειο καρέ"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.