ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To νέο manicure της Selena Gomez είναι μια ωδή στα 00s


Ελένη Τσούτση

30 Αυγούστου 2022

To νέο manicure της Selena Gomez είναι μια ωδή στα 00s
H Selena Gomez θα σας κάνει να λατρέψετε και πάλι τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια

Η Selena Gomez μπορεί να πειραματίζεται με τα looks της αλλά όπως φαίνεται μέσα από τις τελευταίες τις εμφανίσεις της λατρεύει τα νύχια της να έχουν κλασικές αποχρώσεις.Υπεύθυνος για τα διάφορα chic manicure της pop τραγουδίστριας είναι ο Tom Bachik, έναν από τους διασημότερους nail artists, που μάλιστα αριθμεί στο πελατολόγιό του πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood (JLo, Margot Robbie, Camila Cabello) έτσι καταλαβαίνουμε ότι δεν θα μπορούσαν τα νύχια της να μην δείχνουν πάντα υπέροχα!

Σε ένα από τα τελευταία της video στο TikTok παρατηρήσαμε ότι επέλεξε για μία ακόμη φορά ένα funky χρώμα στα νύχια της. Μετά από το ροζ manicure εμπνευσμένο από τη τάση της εποχής, το #Barbiecore τώρα ποζάρει με τιρκουάζ νύχια και είναι η απόλυτη έμπνευση.

Ο nail artist της Gomez πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βερνίκι που χρησιμοποίησε για το funky manicure της pop star. Συγκεκριμένα, είναι το Turquoise από την εταιρεία Miasecret.

Jenny.Gr

Δείτε παρακάτω παρόμοιες αποχρώσεις και βάλτε χρώμα στη ζωή σας (και στα νύχια σας)!

FESTIVAL GLOW NAIL LACQUER

Jenny.Gr

Essie Summer 703 Bustling Bazaar

Jenny.Gr

KORRES - GEL EFFECT Nail Colour No98 Aquatic Turquoise

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.