ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston άλλαξε κούρεμα και επιβεβαιώνει το comeback των layers


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2022

Η Jennifer Aniston άλλαξε κούρεμα και επιβεβαιώνει το comeback των layers
Getty Images
Η νέα εκδοχή των layers θα αναβαθμίσει το καθημερινό σας hairstyle

Τον τελευταίο χρόνο το κούρεμα «The Rachel» βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά και σύμφωνα με τους hair experts θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο τη φετινή σεζόν. Η Jennifer Aniston μας το σύστησε στην πολυαγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» και όπως φαίνεται δεν θα το ξεπεράσουμε τόσο εύκολα.

Σε ένα από τα τελευταία της video στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάρει με ένα φρέσκο και ανανεωμένο look που κυριαρχούν τα layers. H ίδια πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της hair brand, το LolaVie και φροντίζει να μας δείχνει πολύ συχνά τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα προϊόντα της σειράς.

Η Aniston επιλέγει ανάλαφρα κουρέματα που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά της και τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια. Ο προσωπικός της κομμωτής, Chris McMillan, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα εμβληματικά κουρέματα της Aniston στη δεκαετία του '90, συνεχίζει να επιμελείται τα stylish looks της. Όπως μοιράστηκε ο κομμωτής της:

«H Jen θέλει τα μαλλιά της να έχουν φυσική κίνηση. Ένα καλό κούρεμα σημαίνει ότι μπορείτε να αφήνετε τα μαλλιά σας φυσικά».

Αυτή η νέα εκδοχή λοιπόν θέλει τα layers να είναι μακριά, δηλαδή να αρχίζουν πιο κάτω από την μέση του μήκους των μαλλιών και να διαβαθμίζονται πολύ πιο απαλά. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά αποκτούν μεγαλύτερη κίνηση φαίνονται πολύ πιο πλούσια από ότι είναι στην πραγματικότητα. Plus, αν λατρεύετε τον όγκο είναι το πλέον κατάλληλο κούρεμα για εσάς.

Extra tip: Όταν τα μαλλιά κόβονται σε επίπεδα και το φιλάρισμα ξεκινάει από το πηγούνι, τότε δίνεται η εντύπωση πως η γραμμή του πηγουνιού είναι πιο χαμηλά και έτσι επιμηκύνεται το πρόσωπο.

H Jennifer Aniston είναι το αγαπημένο μας hair icon και αν αναζητάτε την επόμενη safe αλλαγή στα μαλλιά σας έχει την ιδανική πρόταση.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα σαμπουάν για όγκο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.