ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To manicure της Hailey Bieber είναι το πιο hot φθινοπωρινό trend


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2022

To manicure της Hailey Bieber είναι το πιο hot φθινοπωρινό trend
Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα νύχια είναι ο ιδανικός τρόπος να υποδεχθούμε το φθινόπωρο και η Hailey Bieber μας έδειξε τον τρόπο

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο beauty icon και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλά trends ξεκινούν από εκείνη. Από το χρώμα των μαλλιών της μέχρι τα manicure, καταφέρνει πάντα να κάνει τη διαφορά και οι επιλογές της να γίνονται αμέσως viral.

Eσεις μπορείτε λοιπόν να αντλήσετε έμπνευση για το επόμενο φθινοπωρινό manicure σας αφού το καλοκαίρι πλέον είναι παρελθόν. Πλέον τα νύχια μπορούν εύκολα να γίνουν κυρίαρχο σημείο της εμφάνισής σας και αυτή τη σεζόν το καταφέρνουν εύκολα. Όπως ήδη έχουμε καταγράψει οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα glitters και τα nude χρώματα έχουν την τιμητική τους.

Μετά λοιπόν τα glazed donut nails που «λάνσαρε» η Hailey Bieber το καλοκαίρι, τώρα επανήλθε με μια νέα υπέροχη πρόταση που πρωταγωνιστεί, τις μεταλλικές αποχρώσεις. Η Hailey ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στο νέο της manicure.

Τα μακριά της νύχια σε οβάλ σχήμα είναι βαμμένα σε μία καφέ, μεταλλική απόχρωση και είναι το τέλειο fall inspo.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

To αγαπημένο it girl φαίνεται να έχει εμμονή με τις ιριδίζουσες υφές αφού της ταιριάζουν πολύ. Αν σας αρέσουν τα πιο ιδιαιτέρα χρώματα τότε δεν έχετε παρά να αντιγράψετε την Bieber και να δοκιμάσετε την πιο hot τάση της σεζόν.

Τα καλά νέα είναι ότι ταιριάζουν τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.