ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Bella Hadid έκανε τις πιο cool αφέλειες της σεζόν


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2022

H Bella Hadid έκανε τις πιο cool αφέλειες της σεζόν
H Bella Hadid έκανε την έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και εμφανίστηκε με αφέλειες

Η Bella Hadid είναι το αγαπημένο super model των οίκων και αυτό είναι γεγονός αφού την είδαμε να πρωταγωνιστεί στα catwalks των διασημότερων οίκων στην Εβδομάδα Μόδας. Τελευταίος σταθμός είναι το Παρίσι και η Bella έκανε την έκπληξη αφού άλλαξε τα μαλλιά της, κάνοντας αφέλειες και μάλιστα τις πιο cool αφέλειες της σεζόν. H ίδια τις προσάρμοσε στην προσωπική αισθητική της αφού λατρεύει τα Υ2k trends.

Eίναι το inspo που χρειαζόσασταν αν σκέφτεστε και εσείς να κάνετε μια μικρή αλλά παράλληλα και δραστική αλλαγή στα μαλλιά σας. Η Hadid λοιπόν έκανε μακριές και ολόισιες αφέλειες, δίνοντας ένα διαφορετικό twist στην εμφάνισή της. Το συγκεκριμένο στιλ αφέλειας είναι τάση και ήδη σας έχουμε ενημερώσει για όλες τις επιλογές που έχετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Jenny.Gr

Οι μακριές αφέλειες είναι η τέλεια λύση καθώς είναι super πρακτικές γιατί επιτρέπουν να μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά ενώ είναι πολύ εύκολες στο styling. Μήπως ήρθε η ώρα να τo σκεφτείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.