ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Invisible French Manicure: H πιο κομψή τάση στα νύχια


Ελένη Τσούτση

12 Οκτωβρίου 2022

Invisible French Manicure: H πιο κομψή τάση στα νύχια
Τα καθαρά και περιποιημένα άκρα είναι μια σταθερή και διαχρονική τάση

Το γαλλικό manicure αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο δυνατές που θα μας απασχολήσει και φέτος. Μένουμε λοιπόν στα beauty trends της σεζόν, που έχουν επιστρέψει για τα καλά στη φυσική ομορφιά και επιλέγουμε chic and natural επιλογές, ακόμα και για τα νύχια μας.

Αφού είδαμε τα υπερβολικά, μαξιμαλιστικά σχέδια να κυριαρχούν για χρόνια, τα μινιμαλιστικά νύχια αποδεικνύονται ο ήρωας του 2022. To Invisible French Manicure είναι η πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού και αν σας αρέσει τα άκρα σας να δείχνουν περιποιημένα είναι η τέλεια επιλογή.

Αν πρέπει λοιπόν για την επόμενη φορλα να επιλέξετε ένα χρώμα για το manicure σας, ίσως και για το pedicure σας, τότε προτιμήστε το Invisible French. Chic, κλασσικό και ταιριάζει με οποιοδήποτε outfit επιλέξετε, μοντέρνο, casual ή glam.

Όσα χρόνια και να περάσουν, το γαλλικό manicure ανήκει στην κατηγορία του nail art που ποτέ δεν θα βγει εκτός μόδας. Οι γυναίκες το αγαπούν και ακόμη και αν νέα trends έρχονται πάντα θα το επιλέγουν ως μια safe λύση.

Οι σταρένιες επιδερμίδες επιλέξτε την πιο λευκή απόχρωση, οι πιο ανοιχτές μπορούν να κινηθούν προς τη ροζ βάση. Ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το σχήμα των νυχιών σας, επιλέξτε το πάχος της γραμμής-αν και η λεπτή είναι σχεδόν σε όλες κολακευτική.

Με το Invisible French Manicure, τα νύχια σας θα φαίνονται περιποιημένα, κομψά ενώ θα έχουν το κατάλληλο φθινοπωρινό mood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.