ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston θα σας πείσει να αφήσετε ελεύθερες τις μπούκλες σας


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2022

Η Jennifer Aniston θα σας πείσει να αφήσετε ελεύθερες τις μπούκλες σας
Αν δεν αγαπάτε τις φυσικές σας μπούκλες, η Jennifer Aniston θα σας αλλάξει γνώμη!

Η Jennifer Aniston είναι το αγαπημένο μας hair icon που δεν σταματά να μας χαρίζει έμπνευση. Η λαμπερή ηθοποιός έχει τόση μεγάλη αδυναμία στην περιποίηση των μαλλιών που λάνσαρε και το δικό της haircare brand, το LolaVie.

Η ίδια φροντίζει εντατικά τα μαλλιά της και τόσα χρόνια παραμένει πιστή στον κομμωτή της, Chris McMillan που επιμελείται το χρώμα, το κούρεμα αλλά και το hairstyling.

H Aniston παρουσιάζει πολύ συχνά τα νέα προϊόντα της σειράς με video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο τελευταίο post της, ανέδειξε τις φυσικές της μπούκλες με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε λίγες σταγόνες του ελαίου της LoLaVie για να τους χαρίσει ελαστικότητα. Με απαλές κινήσεις εφαρμόζει στα μήκη έως τις άκρες τους και το αποτέλεσμα δείχνει απλά υπέροχο!

Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο για να ενυδατωθούν τα μαλλιά σε βάθος, να ενισχυθεί η λάμψη τους και τέλος να καταπολεμηθεί το φριζάρισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.