ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Bella Hadid έχει τώρα μακριά ξανθά μαλλιά και είναι μία άλλη


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2022

H Bella Hadid έχει τώρα μακριά ξανθά μαλλιά και είναι μία άλλη
Splash Ideal Images
H μια σταρ μετά την άλλη αλλάζουν τα μαλλιά τους λίγο πριν υποδεχτούν την νέα χρονιά και μας χαρίζουν απλόχερα έμπνευση ή και όχι

Η Bella Hadid πρόσφατα αποχαιρέτησε τα σκούρα καστανά της μαλλιά (και μεταξύ μας αναρωτιόμαστε γιατί) και επέλεξε μια ξανθή φωτεινή απόχρωση που δεν είμαστε και σίγουροι αν μας αρέσει. Η Bella λοιπόν είναι ξανθιά με πολύ μακριά μαλλιά και οι φωτογραφίες της με το νέο hair look κάνουν το γύρο του Internet.

Η ίδια ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει τα πλούσια ξανθά μαλλιά της. Το συγκεκριμένο look οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ταιριάζει με τα 2ΥΚ vibes που έχει το στιλ της αλλά μας θυμίζει περισσότερο την αδερφή της, Gigi.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Φαίνεται ότι το όμορφο μοντέλο λατρεύει τις αλλαγές και να δοκιμάζει νέες τάσεις πάνω της (και μπράβο της), έτσι έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που δεν περιμέναμε.

Jenny.Gr

Εσείς πώς προτιμάτε την Bella Hadid;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.